Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vikarierande barnskötare till kulturförskolan Vega

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Vikarierande barnskötare till kulturförskolan Vega

 

Om tjänsten

I början av 2018 öppnade vår förskola Vega som är en kommunal förskola i hamnområdet i centrala Norrtälje, intill Kulturskolans lokaler. Verksamheten bygger på de styrdokument som är vägledande för förskolan, samt har ett särskilt fokus på olika estetiska uttrycksformer och litteratur. Som anställd i Norrtälje kommun erbjuds du en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang, utveckling och tillgång till kommunens attraktiva utbud av personalförmåner. Vi är under 2018-2020 med i ett Erasmusprojekt tillsammans med Danmark och Lettland. Projektet heter; Creative Learning Enviroment – a preschool action project. ”Kreativa läromiljöer i förskolan”

 

Arbetsbeskrivning

På Norrtälje hamns kulturförskola Vega arbetar vi tematiskt och projektinriktat med olika estetiska uttrycksformer för att utveckla, utmana och fördjupa varje barns lärande. Barnen som kommer till vår förskola ska få rika möjligheter att uttrycka sig på olika sätt och därför vill vi att våra pedagoger har kunskaper och särskilt intresse för drama, musik, dans eller litteratur. Pedagogisk dokumentation ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.
Vi erbjuder ett varierat pedagogiskt innehåll och vi lägger vikt vid att ha en flexibel, tillgänglig och tillåtande pedagogisk miljö.

 

Kvalifikationer

Krav för den här tjänsten är att du är utbildad barnskötare med erfarenhet från yrket. Du ska vara väl förtrogen med vår läroplan. Det är meriterande om du är flerspråkig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med estetiska uttrycksformer samt vana av att arbeta projektinriktat. Vidare är det också en fördel om du har kompetens att arbeta med pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Som person har du ett positivt synsätt och lätt för att samarbeta med andra, du tycker om utmana såväl dig själv som andra i din omgivning.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje kommunala förskolors vision: " Sveriges mest utvecklande förskolor gör alla barn till vinnare" I januari 2018 öppnade vi upp dörrarna till vår nya förskola i Norrtälje hamn. Förskolan rymmer ca. 80 barn och ligger i anslutning till Kulturskolan och Brännäsgården. Förskolan är en kulturförskola med fokus på estetiska uttrycksformer. Norrtälje hamns kulturförskola Vega, tillhör Norrtälje södra förskoleområde där Frötuna, Köpmanholm, Länna förskolor ingår idag. Då förskolan ligger i centrala Norrtälje i anslutning till Kulturskolan har vi utvecklat samarbete med Norrtälje konsthall, Norrtälje bibliotek, Kulturskolan och andra kulturbärare i vår kommun

 

Tillträde

1 Augusti eller enligt överenskommelse, tidsbegränsad deltid 75-100% med eventuell möjlighet till förlängning

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-21

Sista ansökningsdag:

2019-04-21

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Bitr. förskolechef

Maria Eck Aginger, maria.eck-aginger@norrtalje.se, 0176-284145

Förskolechef

Kristina Lundgren, kristina.lundgren@norrtalje.se, 0176-71224

Intendent

Elisabet Sigemo, elisabet.sigemo@norrtalje.se, 073-9623609

Facklig företrädare, fackförbundet Kommunal

Anna Lindqvist, anna.lindqvist2@norrtalje.se, 0176-284114

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten