Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarier till Norrtälje kommuns skolor och förskolor

Norrtälje kommun sätter invånarna först och våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att ge en god service och omsorg för alla invånare.

Vikarier till Norrtälje kommuns skolor och förskolor

 

Nu söker vi dig som vill och kan göra en viktig insats för våra invånare i Norrtälje kommun.

 

Med anledning av ansträngt läge söker vi extrapersonal till våra verksamheter inom Barn och -utbildningskontoret. Vi behöver dig som med kort varsel kan rycka in och arbeta för att hjälpa oss upprätthålla en trygg och utvecklande verksamhet för kommunens unga invånare.

 

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av arbete inom skola och förskola, men också dig utan erfarenhet som vill hjälpa till och göra skillnad för Norrtälje kommuns invånare. Kanske studerar du idag för att arbeta inom skolan i framtiden? Din insats, oavsett om du har erfarenhet eller inte, kommer att vara en viktig del i att hålla en fortsatt god kvalitet i våra verksamheter.

 

Arbetsuppgifter

Som extrapersonal hos oss kommer du att få hjälpa till där behov finns. Du kommer att få en kort introduktion för att klara det uppdrag du ställs inför samt ha tillgång till stöd av ordinarie personal.

Dina arbetsuppgifter och arbetsplats kan förändras med kort varsel och du behöver vara redo att hoppa in där behov finns.

Ange gärna i din ansökan om du kan tänka dig att vikariera i hela kommunen, eller ett specifikt område.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill göra skillnad inom någon eller flera av våra verksamheter. För att lyckas med uppdraget är du serviceinriktad som person och har en god samarbetsförmåga. Det är meriternade om du är barnskötare, har annan pedagogisk utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom förskola/skola eller fritidshem.

Du ser barns behov, är ansvarsfull och förstår att din roll som vikarie är viktig.

Som person behöver du vara intresserad av att arbeta med människor och ha ett gott bemötande. För att trivas hos oss behöver du vara självgående och initiativrik samt flexibel och kan anpassa dig efter omständigheterna. Du bör även behärska det svenska språket i tal och skrift.

 

Krav på dig som ansöker

Före ett vikariat hos oss kommer du behöva visa upp ett giltigt utdrag från belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola.

Beställ utdraget hos polisen redan nu via denna länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget är kostnadsfritt att beställa och det kan ta upp till två veckor att få hem.

 

Välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Vi kan enbart behandla ansökningar som kommer in via denna annons

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2020-11-16

Sista ansökningsdag:

2020-11-30

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Övrig servicepersonal, personliga tjänster

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

HR- partner

Emma Olsson, emma.olsson2@norrtalje.se, 0176-71109

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten