Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Vikarier till Köpmanholms skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Vikarier till Köpmanholms skola

 

Om tjänsten

 Tjänsten är timanställning vid behov. Ange gärna i ansökan vilka klasser, ämnen och skolform (skola/fritids) du känner dig trygg att arbeta i. Utifrån dina kunskaper och erfarenheter stöttar du lärare i undervisningen, är lärarvikarie eller arbetar på fritids då ordinarie personal är frånvarande.

 

Arbetsbeskrivning

 Som vikarie på skolan genomför du undervisningen utifrån lärares planering, är rastvärd, stöttar på fritids osv. Du följer skolans rutiner och planer samt dokumenterar elevernas utveckling för att förmedla till ordinarie personal.

 

Kvalifikationer

 Du får gärna vara legitimerad lärare för åk F-6 eller lärare i fritidshem, men det är inget krav. Som pedagog är du trygg i ditt ledarskap och ser kollegialt samarbeta som en förutsättning för att lyckas i din tjänst och med eleverna. Du är en positiv person som ser möjligheter hos varje individ och du är bra på att motivera samt inspirera eleverna i dina ämnen.

 

Om arbetsplatsen

 Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan, omgiven av öarna Furusund och Blidö. Skolan är liten med direkt närhet till både skog och hav. Här utnyttjas närmiljön till inspirerande och kreativ lek genom årets alla skiftningar.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-02

Sista ansökningsdag:

2019-12-17

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Bobo Börjesson, bobo.borjesson@norrtalje.se, 0176-747 92
Annie Roxell, annie.roxell@norrtalje.se, 0176-715 20

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten