Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikariat barnskötare Skebo skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Vikariat barnskötare Skebo skola

 Om tjänsten

Skebo skola söker en vikarierande barnskötare tillsårsskiftet, tjänsten innebär arbete under skoldagen och på eftermiddagarna på fritidshem. Vi ser fram emot din ansökan. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i fritidshemmet på eftermiddagarna med delat ansvar över fritidshemmets genomförande av planering. Under skoldagen kommer du stötta elever med särskilda behov. Som medarbetare på Skebo skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever. Tjänsten är en visstidsanställning på 75%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnskötare och gärna med erfarenhet att arbeta på fritdshem eller i skolan. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar.

 

Om arbetsplatsen

Skebo skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 3 mil norr om Norrtälje, 9 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan har vi totalt 40 elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, fritidsledare och fritidshemslärare. Skebo skola ligger nära naturen i ett gammalt brukssamhälle från 1400-talet. Skolan inryms i en vacker äldre byggnad med funktionella och trevliga skollokaler. Skolan i ett
rektorsområde tillsammans med Gottsta och Edsbro skola.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad till 211231

Tillträde  omgående

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-10-13

Sista ansökningsdag:

2021-11-13

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten