Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker kompetent och nyfiken barnskötare till Rådmansö förskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Vi söker kompetent och nyfiken barnskötare till Rådmansö förskola

 

Om tjänsten

Vi söker dig, barnskötare med några års erfarenhet och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ser vikten av att fördjupa förståelsen över lyssnandets pedagogik och vårt demokratiska uppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

Vi förväntar oss att du deltar aktivt och närvarande tillsammans med barnen och har fokus på barns lärande samt på barnens kunskapsutveckling. Du är kreativ, initiativ- och ansvarstagande och har barnen i fokus i ditt förhållningssätt i det dagliga arbetet. Du har även förmågan att utmana barn genom leken som metod samt har ett professionellt förhållningssätt till barn, barnens familjer och kollegor. Som person är du också van vid att arbeta självständigt och i arbetslag, är lösningsfokuserad i med och mot gångar och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm hos både barn och kollegor. Du är även en samarbetande lagspelare och en god förebild. Det är även meriterande om du har erfarenhet och kunskaper i pedagogisk dokumentation. 

 

Kvalifikationer

Det vi söker är barnskötare som:

- vill vara med att utveckla vår förskola

- har barnen i fokus

- har ett positivt synsätt till arbetet och våra brukare

- är engagerad i förskolan

- är väl förtrogen med vår läroplan

- är van att arbeta med digitala verktyg i projekt

- är intresserad av barns läroprocesser och utveckling

- är van att arbeta med pedagogisk dokumentation och i projekt 

- har lätt att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs av att ha arbetat i en förskola.

 

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett spännande uppdrag där vi arbetar tillsammans med barnen in i framtiden. Vi söker dig som vill vara med och utforma förskolans pedagogiska utveckling till en modern utbildning i vårt förskole område. Norrtälje östra förskole område i Norrtälje består av tre kommunala förskolor. Parkens förskola och Solbacka förskola är belägna i Norrtälje stad och Rådmansö förskola är beläget på Rådmansö, ca 1,2 mil utanför stadskärnan. Tjänsten avser Rådmansö förskola.

Samtliga av områdets förskolor ligger i natursköna omgivningar med skog i närheten. Norrtälje kommuns värdeord är: • Invånaren först • Höga förväntningar • Allas lika värde Om du arbetar hos oss måste du ha förståelse för, och stå bakom, dessa värderingar. Det gäller gentemot både barn, vårdnadshavare och kollegor.

 

Tillträde 1/9-22 eller enligt överenskommelse

Vi söker 1 Barnskötare, tillsvidareanställning

Urvalarbete startar 1/8-2022

 

Publicerat:

2022-07-15

Sista ansökningsdag:

2022-09-05

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor, Norrtälje östra förskoleområde

Lena Ådahl, lena.adahl@norrtalje.se, 0176 713 02

Bitr. rektor Norrtälje östra förskoleområde

Ylva Grandell, ylva.grandell@norrtalje.se, 0176 74179

Facklig representant för Kommunal

Helena Lönnström, helena.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-42538

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten