Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Verksamhetsassistent Norrtälje Vuxenutbildning

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Verksamhetsassistent Norrtälje Vuxenutbildning

Om tjänsten

Arbetet som verksamhetsassistent är omväxlande, stimulerande och utvecklande. Vi söker dig som vill vara med och arbeta för att höja utbildningsnivån i kommunen. Alla i vår verksamhet arbetar på olika sätt med att bidra till detta mål. Våra olika verksamhetsdelar inom vuxenutbildningen omfattar studerande i gymnasieåldern och uppåt.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetassistent arbetar du inom följande områden: Lokalsamordning vilket innebär lokalbokningar, kommunikation med fastighetstekniker samt ansvar för inventarier, förråd och möbler samt brandskyddsamordning. Vidare även beställningar, enkel teknisk support till lärare och studerande. Koordination av högskoletentamen och prov inom Komvux samt kommunikation med högskolor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har slutbetyg eller gymnasieexamen. Studier på eftergymnasial nivå är meriterande. God kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du är van datoranvändare med goda kunskaper i Microsoft Office. Du har bra teknisk förståelse. Krav är också att du är engagerad, strukturerad, kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, stresstålig samt administrativ noggrann. Vidare är du utvecklingsbenägen och du trivs att arbeta såväl i grupp som ensam. B-körkort är ett krav.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje vuxenutbildning är en verksamhet inom Barn- och utbildningskontoret. Inom vuxenutbildningen arbetar vi med utbildningar på olika nivåer, såväl lokalt som regionalt. Arbetsplatsen kännetecknas av utveckling och flexibilitet och en god och trivsam arbetsmiljö. Kvälls och -helgtjänstgöring kan vid enstaka fall bli aktuellt.

Tillträde

 20190502

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-02-06

Sista ansökningsdag:

2019-03-05

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Vuxenutbildning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Intendent

Joachim Kahlert, joachim.kahlert@norrtalje.se, 0176-71274

Facklig kontaktperson för Vision

Erik Karlsson, erik.karlsson@norrtalje.se, 0176-71851

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten