Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vårdlärare till Norrtälje vuxenutbildning

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Vårdlärare till Norrtälje vuxenutbildning

 

Om tjänsten

Som vårdlärare kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsorienterat arbetslag på Norrtälje Komvux. Du kommer att arbeta i våra rymliga lokaler på Campus Roslagen med direkt närhet till bl.a. kollektivtrafik.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer framförallt att planera, undervisa och betygssätta inom kursen psykiatri 1, men viss undervisning/handledning i andra kurser inom vård och omsorg kan förekomma. Undervisningen sker såväl i klassrum som via distansstudier. I arbetsuppgifterna ingår att ge handledning av elever enskilt och i grupp samt under deras APL-perioder i de kurser där APL ingår.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkeslärarexamen inom vård och omsorg med behörighet och erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatrin. Det är meriterande om du har SVA-kompetens och om du har erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever. Du ska ha god kommunikativ förmåga, såväl analogt som digitalt. Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande vilket förutsätter god samarbetsförmåga.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje Vuxenutbildning, VUX, är en verksamhet inom Norrtälje kommun som är organiserad under Barn och utbildningskontoret. Norrtälje Komvux är en del av vuxenutbildningen där vi förutom vård- och omsorgsutbildning erbjuder kurser i svenska, svenska som andraspråk, engelska och matematik på grundläggande och gymnasial nivå.

 

Tillträde 2019-01-03. Tjänsten är på deltid 50%

Tjänsten är tidsbegränsad tom 20149-06-07

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-29

Sista ansökningsdag:

2018-12-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Vuxenutbildning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Biträdande Rektor

Sara Widell, sara.widell@norrtalje.se, 0176-74778

Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund

Carina Waern, carina.warn@norrtalje.se, 073-558 23 69

Facklig kontaktperson för Lärarförbundet

Kate Landberg, kate.landberg@norrtalje.se, 073-558 22 30

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten