Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vårdlärare till Norrtälje komvux

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Vårdlärare till Norrtälje komvux

 

Om tjänsten

Som vårdlärare kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsorienterat arbetslag på Norrtälje Komvux. Genom att utbilda inom vård- och omsorgsutbildningen är du med och bidrar till att tillgodose arbetsmarknadens behov av undersköterskor och vårdbiträden. Du träffar våra ambitiösa elever en dag per vecka och stöttar dem däremellan på distans via läroplattformen Unikum. På Norrtälje Komvux tillämpar vi ferietjänst med undervisning fyra av årets fem studieperioder.

 

Arbetsbeskrivning

 Undervisningen sker såväl i klassrum som via distansstudier. I arbetsuppgifterna ingår handledning av elever enskilt och i grupp samt under deras APL-perioder. Vi har stor mångfald hos våra elever och arbetar utifrån ett normkritiskt och inkluderande förhållningssätt. Som lärare deltar du i möten liksom planering och medverkar till utveckling av kurser och skolans pedagogiska kvalitetsarbete. Som lärare hos oss kommer du arbeta med Unikum.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkeslärarexamen inom vård och omsorg. Har du dessutom erfarenhet och behörighet inom psykiatri så är det en tillgång i arbetslaget, även om undervisning i andra vårdämnen ingår i tjänsten. Dokumenterad kunskap och erfarenhet krävs för att undervisa i kurserna som ingår utbildningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever och/eller har SVA-kompetens. Du ska ha god kommunikativ förmåga, såväl analogt som digitalt. Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande vilket förutsätter god samarbetsförmåga.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje Vuxenutbildning, VUX, är en verksamhet inom Norrtälje kommun som är organiserad under Barn och utbildningskontoret. Norrtälje Komvux är en del av vuxenutbildningen. Verksamheten är förlagd till Campus Roslagen som ligger i en direkt närhet till bl.a. kollektivtrafik.

Tillträde 1 Augusti

 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2019-04-08

Sista ansökningsdag:

2019-05-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Vuxenutbildning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Biträdande Rektor

Sara Widell, sara.widell@norrtalje.se, 0176-74778

Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund

Carina Waern, carina.warn@norrtalje.se, 073-558 23 69

Facklig kontaktperson för Lärarförbundet

Kate Landberg, kate.landberg@norrtalje.se, 073-558 22 30

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten