Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vaktmästare till Idrottsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Vaktmästare till Idrottsavdelningen

 

Om tjänsten

De grundläggande behoven för invånaren är motion, socialt umgänge, utbildning och resurser. Vaktmästarens uppdrag är att stödja föreningslivet, kommunens invånare, skolor och tillhandahålla resurser till dessa.

Du kommer att ingå i ett vaktmästarteam på fyra personer med 4-veckorsschema (dag-, kväll- och helgschema).

Norrtälje kommuns värdegrund är: Invånaren först - Allas lika värde - Höga förväntningar. 

 

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare i Norrtälje kommun är du en betydelsefull medarbetare i ett serviceyrke som utvecklas snabbt och där du kommer i kontakt med många människor. Yrket handlar främst om att tillhandahålla lokaler och ytor för kommunens invånare. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre i yrkesrollen och därmed känna stolthet för utfört arbete. Jobbet passar dig som vill arbeta under frihet med ansvar och med god kvalité som ledord. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga i vårt team och du behöver vara flexibel och kunna "hålla många bollar i luften". 

Utmaningarna

Arbetsdagarna kan se olika ut, väder kan förändra dagens planering eller till och med veckans planering vilket innebär krav på snabb omställning i arbetet.

Klimatet vi jobbar i varierar framförallt mycket på sommaren då man ena timmen kan vara ute och klippa gräset i 30 graders väme och nästa timme sitta på ismaskinen i ishallen i endast 8 graders värme.

Ofta har vi stort tryck på anläggningen vilket innebär att man måste "ha många bollar i luften", framförallt kvällar och helger då ensamarbete sker.

 

Kvalifikationer

Utbildning - lägst 3-årig gymnasieutbildning.

Erfarenhet - traktorkörning är meriterande, terrängfordon är meriterande.

Kunskap - lägst körkort klass B ett krav, körkort klass B96 är meriterande, truckkort är meriterande, goda grunder i officepaketet ett krav.

Kompetenser - lösningsorienterad, analytisk, kreativ, strukturerad, vetgirig, hänsynstagande, samarbetsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje Sportcentrum erbjuder en modern och funktionell idrottsanläggning för ishockey, bandy, fotboll, handboll, australisk fotboll, friidrott, innebandy, badminton, brottning mm. Vi är nio tillsvidareanställda samt cirka fyra timanställda vikarier.

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde 2021-01-01

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-11-10

Sista ansökningsdag:

2020-12-04

Typ:

Installation, drift, underhåll

Tjänst:

Vaktmästare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Patrik Nydahl, patrik.nydahl@norrtalje.se, 0176-28 42 92

Facklig kontaktperson Kommunal

Marcus Pohjoisaho, marcus.pohjoisaho@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten