Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Underhållsingenjör/projektledare till ledningsnät

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi finns till för våra kunder och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Underhållsingenjör/projektledare till ledningsnät

Gillar du att tillsammans med en hel avdelning utveckla och förbättra arbetsmiljö, säkerställa kvalitet och leveranser samt är intresserad av VA-utveckling och projektledning så kan detta vara något för dig.

Om tjänsten

Vi söker en underhållsingenjör/projektledare till gruppen för underhåll av ledningsnät som vill ha en omväxlande vardag och med frihet under ansvar vara med och planera, driva och genomföra underhåll av ledningsnät. I rollen som underhållsingenjör ansvarar du tillsammans med underhållschefen för underhållet av samtliga ledningsnät (dricks -, spill- och dagvatten) inom Norrtälje kommun.

Gruppen ansvarar för att arbetet med underhåll utvecklas, optimeras och planeras och utförs. Vidare arbetar du med strategiska frågor gällande utvecklingen av ledningsnätet. Du bevakar och bidrar också till att myndigheternas krav avseende ledningsnäten uppfylls. Då regionen i vissa delar har stor tillväxt kan du även komma att delta som projektstöd i större projekt kopplade till exempelvis kapacitetsökning och utbyggnad av nya verksamhetsområden.

Du kommer att ha ett nära samarbete med grupperna för drift ledningsnät, spillvatten, dricksvatten, underhåll anläggning, projekt samt planering och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som underhållsingenjör/projektledare på ledningsnät arbetar du med att skapa och följa upp förnyelse och underhållsplaner. Initialt kommer arbetet till stor del bestå i att ta fram en struktur och metodik för hur VA-avdelningen ska arbeta med strategi och planering av förnyelsearbete.

Arbetet innebär bland annat inventering av förnyelsebehovet för ledningsnätet, framtagande av strategier och planer för förnyelse (förnyelsetakt) av ledningsnätet, översvämningskartering samt beräkning och jämförelse av kostnader för olika typer av åtgärder på ledningsnätet. Du kommer även att aktivt leda och ansvara för projekt inom dessa områden avseende ledningsnätet.

Du deltar i budgetplanering och budgetuppföljning, upphandlar avtalsleverantörer i samarbete med upphandlingsavdelningen, gör avrop från våra avtalsleverantörer samt följer upp deras arbeten.

Då ansvarsområdet är brett och kräver samarbete över områdesgränserna ställs det höga krav på samarbetsförmåga och samverkan. Avdelningens arbete avseende strategi och förnyelse avseende ledningsnät är i ett uppbyggnadsskede och förutsätter att du är drivande och långsiktig. Då vi har ett stort ledningsnät behöver man kunna prioritera om och vara flexibel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av arbete med ledningsnät samt planering och genomförande av arbete och underhåll på ledningsnät. Vidare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik, projektledning, schaktfria metoder för ledningsförnyelse och nyläggning av ledningar. Det är meriterande. Erfarenhet av arbetsledning är ett krav! Du ska också ha giltiga intyg från utbildningarna BAS U och BAS P, goda datorkunskaper samt körkort behörighet B.

 Meriterande:

·        Erfarenhet av att ta fram avtal och göra avrop.

·        Erfarenhet av att arbeta med VA banken.

·        Certifierad inom projektledning

 

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker en person som är flexibel och självständig med ödmjukhet som främsta egenskap. Du trivs med att arbeta både i grupp och på egen hand. Du har god samarbetsförmåga och har en känsla för kvalitet. Arbete med att aktivt förbättra arbetsmiljön är naturligt för dig.

Då du är ett av våra ansikten utåt och i ditt dagliga arbete möter allmänheten och kommuninnevånare är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad.

Om arbetsplatsen

På VA-avdelningen arbetar idag ca. 80 engagerade medarbetare varav drygt 45 av dessa med drift och underhåll. På VA-avdelningen sätter vi arbetsmiljö och kvalitet i fokus. Vi söker nu dig som bidra till det och bli en av våra fantastiska medarbetare

Vill du veta mer om tjänsten var då inte rädd att slå en signal till Ulf Åkerblom på 0176-283308.

Tycker du beskrivningen passar dig och dina önskemål om framtida roll. Då så - sluta fundera och sök jobbet!

Anställningsform

Heltid tillsvidare.

Beredskap kan ingå.

Månadslön. Individuell lönesättning

Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Publicerat:

2022-09-02

Sista ansökningsdag:

2022-10-02

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Övriga ingenjörer och tekniker

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Chef

Ulf Åkerblom, ulf.akerblom@nvaa.se, 0176-283308

Sveriges ingenjörer

Svante Dagarsson, svante.dagarsson@nvaa.se, 0176 - 713 82

Norrtälje Vatten och Avfall är ett aktiebolag som ägs av Norrtälje kommun. Den 1 mars 2021 tog bolaget över verksamheterna från VA-avdelningen och renhållningsavdelningen på kommunen. Norrtälje Vatten och Avfall har ungefär 120 anställda. Surfa in på vår webbplats www.nvaa.se. Där kan du läsa mer om verksamheten, vad vi står för och hur du kommer i kontakt med oss. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten