Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Två socialsekreterare till enheten mottagning och ekonomi

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Två socialsekreterare till enheten mottagning och ekonomi

 

Om tjänsten

Den här tjänsten vänder sig till dig som vill arbeta med socialt arbete! Nu söker vi två socialsekreterare till enheten mottagning och ekonomi. I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på människor som är i behov av vårt stöd. Norrtälje kommuns värdegrund Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar är den grund som vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra invåndare. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team som arbetar med försörjningsstödsärenden. På enheten kommer du arbeta i en spännande AI miljö med automatiserade processer som bistår med handläggningsstöd. De automatiserade processerna innebär att du frilägger tid att med hög kvalitet och rättssäkerhet utreda rätten till bistånd. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom andra enheter och avdelningar för att utforma stödet till den enskilde på bästa sätt. Med klienten i fokus kommer dina ledord vara rätt insats, i rätt tid av rätt aktör.  

Kvalifikationer 

För den här tjänsten krävs att du har en socionomexamen. Meriterande är erfarenhet och kunskap om arbete med försörjningsstöd och erfarenhet av systemet LifeCare. 

Du har en god förmåga till samverkan och dialog. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och kreativ. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete på ett strukturerat sätt som driver arbetet framåt. Du är stabil och hanterar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om arbetsplatsen

På enheten mottagning och ekonomiskt bistånd arbetar en enhetschef, två gruppledare, sju socionomer och tre administratörer. Vår arbetsplats ligger centralt i Norrtälje, nära till busskommunikationer. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Tillsvidare anställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-22

Sista ansökningsdag:

2022-10-22

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Helena Carlsson, helena.carlsson@norrtalje.se, 0176-71191

Enhetschef

Sofia Dann, sofia.dann@norrtalje.se, 0176-71534

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten