Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Träslöjdslärare till Parkskolan/Lommarskolan/Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Träslöjdslärare till Parkskolan/Lommarskolan/Grindskolan

 

Om tjänsten

Tjänsten är på 65%, förlagd på två skolor, Grindskolan och Lommarskolan.
Undervisningen är schemalagd på tisdagar, onsdagar och torsdagar.
Du planerar och undervisar elever i åk 3-6 Lommarskolan, åk 3-6 Parkskolan samt Grindskolans grundsärskola åk 3-9. Som lärare ansvarar du tillsammans med dina kollergor för att inspirera, stimulera, ställa krav och göra det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat.

 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Ingår även dokumentation i Unikum gällande måluppfyllelse samt betygssättning. Du motivierar och stimulerar eleverna till att utvecklas och du fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument.

 

Kvalifikationer

Vi söker behörig trä- och metallslöjdlärare åk 3-9. Du är engagerad och har förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov och olika förutsättningar. Du kan arbeta självständigt men ser även samarbete inom arbetslaget som en framgångsfaktor för kollegialt lärande och måluppfyllelse. Du bidrar till ett gott och dynamiskt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad, ha en positiv grundsyn på livet och ditt arbete. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

Lommarskolan är en F-6 skola, vackert belägen intill sjön Lommaren. Där sker träslöjdsundervisningen för Lommarskolans elever.

Parkskolans elever och Grindskolan grundsärskola undervisas i slöjdsal på Grindskolan som är en f-9 skola.

Avstånd mellan Grindskolan och Lommarskolan är ca 3,3 km.

 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-02-03

Sista ansökningsdag:

2020-03-03

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Ylva Erkas, ylva.erkas@norrtalje.se, 0176-71717

Skyddsombud

Per Bornelind, per.bornelind@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten