Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Transportlärare till Rodengymnasiet Norrtälje

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Transportlärare till Rodengymnasiet Norrtälje

 

Om tjänsten

I tjänsten som transportlärare på Rodengymnasiet i Norrtälje kommer du att arbeta i ett kunnigt och sammansvetsat arbetslag. Vi har behov av en lärare som är väl insatt i formativ bedömning, informations och kommunikationsteknologi samt branschspecifika frågor inom transportsektorn. Det är meriterande om du har branschvana från transportsektorn med ett kontaktnät av åkerier och företag då vi bedriver arbetsplatsförlagt lärande (APL) med våra elever i nära samarbete med lokala företag.  

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill och kan arbeta som yrkeslärare i gymnasieskolans transportkurser som: Godstransporter-specialisering, gymnasiearbetet men också ha kompetens att undervisa i kurser som yrkestrafik samt maskinell godshantering. Du kommer att tillhöra fordon och transportprogrammet som har ett nära samarbete med motor och transportbranschen (TYA). Arbetslaget är i fasen att bli ett certifierat MBC-collage och deltar också i ett it och teknikprojekt i samarbete med ekonomiprogrammet samt teknikprogrammet. I tjänsten ingår ett delat mentorskap med en kollega för en transportklass där du arbetar med HBTQ-frågor, elevhälsofrågor, anpassning och inkludering samt håller kontakt med lärare i andra kurser som omfattar elevernas utbildning för att nå examensmålen. Du arbetar med såväl kunskapsuppdraget i dina kurser och integrerar gymnasiesskolans värdegrundsuppdrag i din undervisning. Den här tjänsten är ett vikariat.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare i gymnasieskolans transportkurser, alternativt om du har skaffat dig kompetens inom yrket som motsvarar våra krav.Dessa krav innebär att du har C-CE i ditt körkort och att du har behörighet gällande ADR, YKB samt yrkesbevis för hjullastare, kran och truck. Som person söker vi dig som inspirerar och delger dina kunskaper till våra elever och lärare och skapar ett samarbetsinriktat arbetsklimat som bidrar till ämnesutveckling i våra transportkurser. Vi lägger stor vikt till din personliga lämplighet. Det är viktigt att du vill arbeta i team, skapa förtroendefulla relationer och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina kollegor. Du kan anpassa din undervisning till olika indviders förutsättningar att lära och du bidrar till en ansvarskultur där tillit och respekt skapas mellan dig och de elever som du undervisar. Du är lösningsfokuserad, samarbetsvillig och sätter högt värde på kvalitet samt skapar en postiv atmosfär i arbetet som pedagog.

 

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en kreativ och inspirerande arbetsmiljö som öppnar dörrar för nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att arbeta i TEAM runt en elevgrupp, skapa upptäckarglädje och struktur tillsammans med andra kunniga pedagoger, så sök till oss! Vårt ledord är; Vi ger liv till dina drömmar! 

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Vikariat på heltid mellan 2020-08-31-2021-09-24

 

Publicerat:

2020-06-11

Sista ansökningsdag:

2020-07-11

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i yrkesämnen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 0176-717 91

Rektor

Gustav Johansson, gustav.johansson@norrtalje.se, 0176- 28 33 52

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Johan Stare, johan.stare@norrtalje.se, 0176-714 65

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten