Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Trä- och metallslöjdlärare till Älmsta rektorsområde 90%

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Trä- och metallslöjdlärare till Älmsta rektorsområde 90%

 

Om tjänsten

Har du förmåga att skapa glädje, möjligheter och ge elever verktyg att vilja söka kunskaper och utmaningar i livet? Tjänsten är på 90%.

Vi behöver dig på vår skola!

 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen ansvarar du för undervisningen i trä- och metallslöjd på Älmsta rektorsområde och undervisning i ämnet Teknik på högstadiet. Du ska planera, genomföra och utvärdera din undervisning. Vi använder oss av skolportalen Unikum.

 

Kvalifikationer

Lärare i trä- och metallslöjd. Du ska vara förtrogen med skolans styrdokument. Vi ser att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i möten med elever och deras vårdnadshavare samt kollegor. Vi ser också att du har ett tydligt ledarskap och att du visar ett stort engagemang i din yrkesutövning. Skolan idag kräver att du har en förmåga till samverkan samt se och utmana samtliga elever i deras kunskapsutveckling. Det är viktigt att du kan bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6.

 

Anställningsform

90% Tillsvidare

Tillträde datum 

10 augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Publicerat:

2021-04-01

Sista ansökningsdag:

2021-05-01

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Slöjdlärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0176-71562

Bitr. rektor

Anna-Karin Andersson, anna.andersson2@norrtalje.se, 0176-71744

Facklig representant Lärarförbundet

Jenny Jansson, jenny.jansson@norrtalje.se, 0176-284280

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten