Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tillsynsinspektör, förskoleverksamhet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Tillsynsinspektör, förskoleverksamhet

 

Om tjänsten

Kommunen har tillsyn över de fristående verksamheter som kommunen har godkänt enligt skollagen. Uppgiften är att säkerställa att verksamheterna uppfyller de krav som följer av lagar och föreskrifter.

 

Arbetsbeskrivning

I huvudsak godkännandeprövning och tillsyn över fristående förskolor och pedagogisk omsorg samt råd och vägledning. Befattningen innefattar även annan förekommande handläggning och myndighetsutövning inom barn- och utbildningskontorets verksamhet samt i förekommande fall projektledning och interna utbildningsinsatser.

 

Kvalifikationer

Du har relevant akademiskt utbildning. För att kunna utföra uppdraget med god kvalitet har du erfarenhet av att vara förskolechef/rektor eller av kvalificerad handläggning/utredning/tillsyn inom skolväsendet. Du har goda kunskaper inom de lagar och förordningar som reglerar det offentliga uppdraget inom utbildningsväsendet. Du har också kompetens och erfarenhet av att arbeta i dokument- och ärendehanteringssystem. Du är pedagogisk och innehar analytisk förmåga. Du är serviceinriktad, har hög integritet och förmågan att arbeta självständigt och i samarbete med andra. God förmåga att formulera sig i tal och skrift. Hög administrativ förmåga, strukturerad och noggrann, initiativtagande och utvecklingsorienterad.

 

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag omfattar utbildning från förskola till vuxenutbildning. Befattningen ingår i Enheten för Kansli och Juridik men innebär kontakter och samarbete med övriga delar av förvaltningen.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare 50-100% .

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-12-19

Sista ansökningsdag:

2020-01-19

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Administratörer i offentlig förvaltning

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Agneta Brus, agneta.brus@norrtalje.se, 017671146

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten