Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Textilslöjdslärare till Rimboskolorna

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Textilslöjdslärare till Rimboskolorna

 

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst. Eleverna och pedagogerna är indelade i årskursteam som arbetar tätt ihop. Denna tjänst gäller arbete i de yngre årskurserna.

 

Arbetsbeskrivning

Undervisa i textilslöjd i årskurserna 3-6. Undervisningen är fördelad på fyra skolor i Rimbo-området, där merparten sker på Långsjöskolan. De andra skolorna som du kommer att undervisa på är Rånäs Skola (en halvdag), Skederid (en dag) och Bålbroskolan (en dag). Den geografiska spridningen gör att egen bil i det närmaste är ett krav. Milersättning utgår.

 

Kvalifikationer

Vi söker en behörig och legitimerad textillärare med ett starkt engagemang för att stötta eleverna i deras lärande framåt. Behörighet i ytterligare ämnen är ett stort plus. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus. Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer.

Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande.

 

Om arbetsplatsen

Vi är viktiga och vi gör skillnad. Långsjöskolan är en mellan- & högstadieskola i Rimbo med ca 450 elever. Vi är en skola i förändring som erbjuder arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Skolans utvecklingsområden det här läsåret är trygghet, studiero och ökade kunskaper. Tillsammans hittar vi nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiero. Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektor samt en pedagogisk ledningsgrupp som utgörs av rektorer och teamledare.

Skolan har ett trygghetsteam samt engagerade elevråd som tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö för alla på
arbetsplatsen. 

Landsbygdsskolan i Rånäs är en skola med ca 55 elever i årskurserna F-6.

Skederids skola ligger i Finsta strax utanför Rimbo och och är även den en skola med årskurserna F-6.

Bålbroskolan ligger i Rimbo tätort och har elever i årskurserna F-3.

  

Anställningsform

Heltid, tillsvidare.

Tillträde

Augusti 2022.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-04-27

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0175-740 41

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Facklig företrädare Lärarnas riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Fackligt ombud för Lärarförbundet

Katja Joulak, katja.joulak@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten