Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Textilslöjdslärare till Långsjöskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Textilslöjdslärare till Långsjöskolan

 

Om tjänsten

Är du redo för att arbeta som lärare i Norrtälje kommun? ”Norrtälje kommun är en av Sveriges 40 bästa skolkommuner 2020”! Utmanas du av detta påstående och känner att du vill vara en del av detta? Har du drivet, engagemanget och förmågan att med detta fokus arbeta utvecklingsinriktat så är det dig vi söker som ny medarbetare till Långsjöskolan i Rimbo! Vi har ambitionen att flytta fokus från görande till tänkande och lärande. Norrtälje kommun har ett skolutvecklingsprogram som stöd för att ta oss dit och som medarbetare på skolan blir du en mycket viktig del i detta arbete. Under våren kommer du att få delta i kollegial fortbildning inom NPF-området på skolan.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad lärare i textilslöjd, som med engagemang, kreativitet och driv ser det som en del av sitt uppdrag att ständigt utveckla och förbättra sin egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet för att öka utbildningskvaliteten för alla elever. Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet och ha förståelse för att du som lärare är en av de enskilt viktigaste faktorerna för att eleverna ska lyckas i sitt lärande. Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande. Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare i andra yrkeskategorier i arbetslaget och mellan arbetslagen är avgörande. Bifoga gärna lärarlegitimation i ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i textilslöjd. Du har kompetens att använda IKT och digitala verktyg i undervisningen. Som person har du god samarbetsförmåga, förmåga att skapa goda och hållbara relationer  elever och kollegor.

 

Om arbetsplatsen

Långsjöskolan är en f-9 skola i Rimbo tätort med ca 650 elever, ca 200 barn inskrivna på fritids och ca 90 medarbetare. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag från och skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer samt tre pedagogiska ledningsgrupper (f-3/fritids, 4-6 och 7-9 ) som utgörs av rektorer och teamledare. I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs och tillsammans med ett annat rektorsområde utgör vi Norrtälje kommuns västra skoldistrikt. Skolan har ett elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare (specialpedagog), skolsköterskor, speciallärare, kuratorer, syv och skolpsykolog. Vi har en välutbyggd infrastruktur för IKT och digitala verktyg. Alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer/smartboards. Åk 7-9 använder datorer/ i-Pads 1-1 medan åk f-6 använder i-Pads. Skolan har ett eget skolkök och maten lagas på plats.

 

 

Tillträde 2019-01-07

 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-13

Sista ansökningsdag:

2018-12-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Niclas Gustafsson, niclas.gustafsson@norrtalje.se, 0175-74041

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Wahlström, maria.wahlstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten