Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Textilslöjdslärare till Kvisthamraskolan 75%

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Textilslöjdslärare till Kvisthamraskolan 75%

 Om tjänsten

Vi söker en grundskollärare i textilslöjd ca 75%, fyra eller fem dagar per vecka. Du driver tillsammans med våra arbetslag en pedagogisk verksamhet och undervisning med eleverna. 

 

Arbetsbeskrivning

Undervisning i textilslöjd i årskurs 3-6 där du planerar, genomför och dokumenterar. Du kommer att ingå i ett arbetslag. Vi arbetar med digitala hjälpmedel så arbetet förutsätter att du är och tycker det är roligt att arbeta med och utveckla IKT.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundskollärarutbildning som har en legitimation från Skolverket, har du även tidigare erfarenhet inom läraryrket, främst inom textilslöjd är det meriterande. Förutom adekvat utbildning är du ambitiös, ansvarstagande, nytänkande och kreativ. Vi ser även att du är engagerad och med stor flexibilitet. Som person har du en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är tydlig som ledare i klassrummet och har förmågan att entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har höga förväntningar på såväl elever som kollegor och skolledning och ett förhållningssätt som inspirerar elever. Du bär på en vilja att utveckla och utvecklas och har en entusiasmerande och professionell framtoning i ditt bemötande av vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är en av de viktigaste i dagens samhälle. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Det är meriterande att ha erfarenhet av liknande tjänster och av pedagogisk dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket. Inte minst är du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb.

 

Om arbetsplatsen

På Kvisthamraskolan arbetar en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Lgr 11 anger målen för undervisningen och elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling. Du ska vara förtrogen med Lgr 11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete.

 

Tillträde 2021-08-10

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2021-04-26

Sista ansökningsdag:

2021-05-26

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor Kvisthamraskolan

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0176 71225

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/ • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Sök tjänsten