Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Textillärare till Grind-, Park- och Lommarskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Textillärare till Grind-, Park- och Lommarskolan

 

Om tjänsten

Tjänsten är på 100% men undervisningen är fördelad på Grindskolan och Lommarskolan samt att Parskolan har lektioner på Grindskolan.

 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i åk 3-6. Dokumentation som måluppfyllelse och betygssättning sker i lärplattformen Unikum. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans utvecklar verksamheten. Med goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilda eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att alla elever ska uppnå kunskapskraven. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd. Du kan arbeta självständigt men ser även samarbete inom arbetslaget som en framgångsfaktor för kollegialt lärande och måluppfyllelse. Du bidrar till ett gott dynamiskt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad, ha en positiv grundsyn på livet och ditt arbete. Du har ett proffessionellt förhållningssätt i mötet och relationerna med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.

 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en relativt centralt belägen F-9 skola och ligger ett stenkast från Parkskolan som är en F-6 skola.

Lommarskolan är en F-6 skola belägen i ett naturskönt område med närhet till vatten och fina natur/strövområden.

Avståndet mellan Lommarskolan och Grindskolan är ca 3,3 km.

 

 

Anställningsform

Heltid. Tillsvidare anställning.

Tillträde datum 210107

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-15

Sista ansökningsdag:

2020-11-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415

Rektor Parkskolan & Lommarskolan

Erik Nord, erik.nord@norrtalje.se, 0176-71920

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten