Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Systemadministratör till Kommunalförbundet Sjukvård omsorg i Norrtälje

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

 

Om tjänsten

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) ansvarar för all hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje på uppdrag av Region Stockholm och Norrtälje kommun. Förbundet leds av en direktion, med ledamöter från fullmäktige i både Region Stockholm och Norrtälje kommun. Ansvaret spänner över många verksamheter, med en årsbudget om cirka 2,7 miljarder kronor. Förbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar. KSON´s förvaltning har ett åttiotal medarbetare som huvudsakligen arbetar med beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Vi har avtal med många utförare, där verksamhet i egen regi utförs av det helägda TioHundra AB. Förvaltningen är indelad i tre avdelningar: beställaravdelning, biståndsavdelning och stöd- och utvecklingsavdelning. KSON befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas inom såväl ekonomistyrning som verksamhetsuppföljning.

 

Arbetsbeskrivning

Befattningen innebär bland annat systemadministration av myndighetens omsorgssystem som för närvarande är Procapita/LifeCare och IntraPhone. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; - registervård m.m. i omsorgssystem - stöd till användare - ta fram statistik till handläggare, myndigheter samt underlag inför fakturering - månadsavstämningar

 

Kvalifikationer

Vem är du? Du har en genomförd gymnasieutbildning, och vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet från omsorg/hemtjänst samt tidigare erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystem. Meriterade om du har arbetat med verksamhetssystem inom omsorg/hemtjänst, exempelvis Procapita, LifeCare eller Intraphone. Som person är du driven, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du lägger stor vikt vid att arbeta noggrant, självständigt och strukturerat. Du har en god administrativ förmåga och vi ser gärna att du även har en god kommunikativ förmåga. Du räds inte för att ta nya kontakter för att kunna lösa de frågor som behöver hanteras. Du har stor datavana och behärskar officepaketet mycket bra. Du har vidare god förmåga att utrycka och skriva på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Om arbetsplatsen

Du kommer att ingå i kanslienheten som ligger i avdelningen som heter Stöd och utveckling. Enheten består för närvarande av tio personer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med två systemförvaltare på enheten men samarbete sker även med övriga avdelningar i hela organisationen.

 

Tillträde snarast 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-02-01

Sista ansökningsdag:

2019-03-01

Typ:

Data/IT

Tjänst:

Systemadministratör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Madeleine Hellzén, madeleine.hellzen@norrtalje.se, 017671235

Facklig representant SSR

Emmelie Persson Svenander, emmelie.persson-svenander@norrtalje.se, 0176-714 17

Facklig representant Vision

Ann-Marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-746 74

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten