Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Studiehandledare, somaliska

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Studiehandledare, somaliska

 

Om tjänsten

Du arbetar i en kreativ och stimulerande lärmiljö tillsammans med elever och personal. Du har möjlighet att få uppleva resultaten av dina elevers framgångar i skolan och därmed bidra till en förbättrad integrering i samhället för dina elever. På vår enhet arbetar du i en internationell och inspirerande miljö med kollegor från hela världen.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med studiehandledning på elevens modersmål, somaliska, i grundskolor och gymnasieskolor. Du stödjer elevers kunskapsutveckling i olika ämnen samtidigt som de lär sig det svenska språket. Aktuella skolämnen är Matematik, SO-ämnen och NO-ämnen men även andra ämnen kan förekomma. Du förbereder dig inför lektioner med hjälp av ämneslärares instruktioner. Du samarbetar med personal, såväl ute i skolorna som inom vår enhet.

 

Kvalifikationer

Du behöver ha goda kunskaper i såväl det i somaliska som i svenska. Det är meriterande om du har arbetat med människor tidigare, gärna i skolan, och om du har studerat vid högskola/universitet. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga och är strukturerad.

 

Om arbetsplatsen

Modersmålsenheten organiserar studiehandledning och modersmålsundervisning i kommunala och fristående skolor i Norrtälje kommun. Vi har mer än 50 anställda studiehandledare och modersmålslärare som är organiserade i arbetslag. Vi erbjuder studiehandledning och modersmålsundervisning i ca 25 olika språk

 

Tillträde snarast enlig överenskommelse. Anställningen är tom 191231.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-10-07

Sista ansökningsdag:

2019-10-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Studiehandledare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Elisabeth Sjöö Pers, elisabet.sjoo-pers@norrtalje.se, 0176-71717

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten