Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Studie- och yrkesvägledare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Studie- och yrkesvägledare till Rodengymnasiet

 

Om tjänsten

 Ta chansen att bli en i teamet på vår fina gymnasieskola i Norrtälje kommun. Som studie- och yrkesvägledare kan du verkligen göra skillnad för våra elever och vi arbetar i ett klimat där handlingskraftighet och flexibilitet är två viktiga delar i vår vardag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare till Rodengymnasiet. Du kommer arbeta med elever på yrkes- och studieförberedande program. Arbetet sker i nära samarbete med rektorer, lärare, andra studie- och yrkesvägledare och representanter från elevhälsoteamet samt externa aktörer. I arbetet som studie- och yrkesvägledare kommer du att arbeta självständigt och ha förmågan att fatta egna beslut. Dina huvuduppgifter kommer att vara individuell vägledning, information om studievägar och yrken.

 

Kvalifikationer

Krav för den här tjänsten är att du med din kompetens och kunskap ska kunna erbjuda eleverna kvalificerad studie- och yrkesvägledning. Det är ett krav att du har studie- och yrkesvägledarexamen. För dig är samarbete och goda relationer en avgörande och viktig del i ditt arbete, där du är lyhörd och flexibel i ditt sätt att möta både elever, vårdnadshavare, externa parter och kollegor. Du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer, förtroende och vägleda andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Om arbetsplatsen

 På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-15

Sista ansökningsdag:

2019-05-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Studie- och yrkesvägledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Verksamhetschef gymnasieskolan

Jenny Nordström, jenny.nordstrom@norrtalje.se, 073- 9623465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten