Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Studie- och yrkesvägledare till Hallsta Skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Studie- och yrkesvägledare till Hallsta Skola

 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en nära organisation där du har möjlighet till utveckling. Du kommer att ha ett huvudsakligt ansvar för studie- och yrkesvägledning inom området grundskolan och kommer att arbeta med vägledning, stöd och information. Antagningsfrågor, studieplanering och enskilda vägledningssamtal samt andra delar som ingår i arbetsuppgifterna.

 

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att bidra och ha ett särskilt ansvar för de delar i grundskolans styrdokument som ligger inom fältet för studie- och yrkesvägledning. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat att vägleda elever och vårdnadshavare inför valet till gymnasieskolan, handlägga ärenden för att säkra övergångar mellan skolformer, finnas som resurs för undervisande lärare i frågor som handlar om elevernas framtida utbildning och arbetsliv och att administrera elevernas PRAO

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en självständig, positiv, engagerad och utvecklingsorienterad person som har ett genuint intresse av ungdomar. Du är social, utåtriktad, kreativ och skicklig på att arbeta självständigt såväl som att samverka med andra aktörer. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare men lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt är att du har goda kunskaper i svenska och engelska, samt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

Vill du jobba på en skola med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan vara med och påverka och driva utvecklingen av skolan? Då är Hallsta skola något för dig! Hallsta skola är en F-9 skola med ca 400 elever med tillhörande fritidsverksamhet i samhället Hallstavik. Digitala verktyg är en viktig del av undervisningen. Vi använder iPad från åk1 till åk9. Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa. Till och från Hallstavik finns det möjlighet att pendla med buss från Norrtälje och Uppsala. Välkommen till oss på Hallsta skola!

 

Tillträde 2019-07-01

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-27

Sista ansökningsdag:

2018-12-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Studie- och yrkesvägledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Magdalena Stare, magdalena.stare@norrtalje.se, 0175-25660

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Eva Blomberg, 0175-25644

Facklig representant, Lärarförbundet

Ulrika Blomberg, 0175-25661

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten