Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Strategisk kvalitetsutvecklare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Strategisk kvalitetsutvecklare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

 

Om tjänsten

En av våra medarbetare går vidare till nya utmaningar. Nu söker vi en ny kollega som tillsammans med oss vill bidra till uppdraget om en sammanhållen vård och omsorg för Norrtäljes invånare.  

I rollen som strategisk kvalitetsutvecklare kommer du att utforma, förvalta och följa upp avtal inom vård och omsorg som tecknas med marknadens aktörer. Arbetet innebär många kontaktyor och tvärprofessionellt samarbete. En viktig del av arbetet är att bidra till innovation och integration mellan vård och omsorg.

Arbetsbeskrivning

Vårt huvuduppdrag är att vara beställare av avtal med privata utförare av vård och omsorg. Vårt arbetssätt bygger på aktiv omvärldspaning, dialog och förtroendefull samverkan, där samverkan mellan olika avtalsområden, mellan myndighetens avdelningar och med externa aktörer ger förutsättningar till nya lösningar utifrån invånarnas behov.

Arbetsupgifterna består i huvudsak av:

 • Utforma, förvalta och följa upp avtal inom vård och omsorg
 • Skapa och upprätthålla goda relationer med avtalspartners 
 • Följa upp kvalitet och ekonomiska resultat inom avtalsområden
 • Ta fram och sammanställa beslutsunderlag
 • På årlig basis bidra till myndighetens arbete med verksamhetsuppföljning och verksamhetsplanering
 • Samarbeta med Norrtälje kommun och Region Stockholm.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du har:

 • Adekvat universitets-/högskoleutbildning
 • Erfarenhet av handläggning och utredning inom offentlig myndighet
 • Vana av att i ditt arbete hantera statistik och ekonomiska resultat
 • Erfarenhet av regional och/eller kommunal hälso-och sjukvård, vård och omsorg
 • Erfarenhet av förändringsledning och utvecklingsarbete är meriterande.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du som person är samarbetsinriktad, trygg i din yrkesroll och driven. Du trivs med att växla mellan självständigt arbete och arbete i team. Du räds inte nya utmaningar och är öppen för nytänkande. Du är kvalitetsmedveten och har förståelse för rollen som beställare.  

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på avdelningen för kvalitet och innovation, vars huvuduppdrag är att vara beställare av avtal med privata utförare av vård och omsorg. En viktig del i avdelningens arbete är att söka innovativa samarbeten för integration av vård och omsorg. Vårt arbetssätt bygger på aktiv omvärldspaning, dialog och förtroendefull samverkan, där samverkan mellan olika avtalsområden, mellan myndighetens avdelningar och med externa aktörer ger förutsättningar till nya lösningar. Avdelningens medarbetare har bred och mångårig kompetens, några med specialistkunskaper. 

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Tillträde datum

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-05-27

Sista ansökningsdag:

2021-06-22

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Organisationsutvecklare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Camilla Gustavsson, camilla.gustavsson@norrtalje.se, 0176 - 712 16

Facklig företrädare SSR

Mona Larsson, mona.larsson@norrtalje.se, 0176 - 712 35

Facklig företrädare Vision

Anna Musial, anna.musial@norrtalje.se, 073-558 22 37

Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor.

Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten