Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Strategisk kvalitetsutvecklare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

Strategisk kvalitetsutvecklare till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Om tjänsten

Som strategisk kvalitetsutvecklare på avdelningen för Kvalitet och Innovation har du tillsammans med dina kollegor i uppdrag att genom avtal styra mot en sammanhållen vård och omsorg för Norrtäljes invånare. Avdelningens huvuduppdrag är att vara beställare av avtal med privata utförare av vård och omsorg.  Vårt arbetssätt bygger på aktiv omvärldspaning, dialog och förtroendefull samverkan, där samverkan mellan olika avtalsområden, mellan myndighetens avdelningar och med externa aktörer ger förutsättningar till nya lösningar. En ny organisation stärker beställarfunktionen med mer fokus på innovation och integration. Vi söker nu dig som aktivt vill bidra till uppdraget och tillsammans med oss forma vår avdelning. 

 

Arbetsbeskrivning

Som strategisk kvalitetsutvecklare kommer du att utforma, förvalta och följa upp avtal inom vård och omsorg som tecknas med marknadens aktörer. I arbetet ingår att skapa relationer med våra avtalspartners för att utveckla en sammanhållen vård och omsorg. I ditt ansvar ingår att följa upp kvalitet och ekonomiska resultat inom avtalsområden. Det ingår att löpande ta fram och sammanställa beslutsunderlag till vår direktion. På årlig basis bidrar du till myndighetens arbete med verksamhetsuppföljning och verksamhetsplanering i samarbete med hela avdelningen.

 

Utmaningarna

För att stärka myndighetens arbete med integrerade och innovativa lösningar inom avtalsområdet, har beställaravdelningen och utvecklingsenheten slagits samman och bildar avdelningen för Kvalitet och Innovation. Här samlas specialistfunktionerna medicinskt ansvarig sjuksköterska, medicinskt ansvarig för rehabilitering, delar av myndighetens övergripande kvalitetsarbete samt utvecklingsstöd i form av bland annat digitalisering, kommunikation och utvecklingsledning. Avdelningens medarbetare har mångårig erfarenhet och bred kompetens. För att möta förändringar kommer avdelningen att utveckla och införa nya arbetssätt, bland annat ett teambaserat arbetssätt och ökad samverkan.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är samarbetsinriktad, analytiskt lagd och driven. Du trivs med att växla mellan självständigt arbeta och arbete i team. Du räds inte att ta nya kontakter för att kunna lösa de frågor som behöver hanteras. Du är kvalitetsmedveten och har förståelse för rollen som beställare. Ditt intresse för analys och ekonomiska resultat kommer vara till stor nytta i ditt dagliga arbete.

Krav för tjänsten är att du har:

  • En akademisk utbildning som är relevant för att utföra avdelningens uppdrag
  • Längre erfarenhet av handläggning, utredning och projektledning inom offentlig myndighet
  • Arbetat inom en politiskt styrd organisation och vana av att arbeta på övergripande nivå
  • Vana av att i ditt arbete hantera statistik och ekonomiska resultat.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på ett kommunalförbund och om du är insatt i hälso- och sjukvårdssystemet.   

 

Om arbetsplatsen

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt med professionella engagerade medarbetare och ledare samt en god arbetsmiljö. Vi har friskvårdsbidrag, möjlighet till flexibel arbetstid och distansarbete.
Vår värdegrund lyder: Allt vi gör ska präglas av tillit, pålitlighet och öppenhet. Vår vision är: Tillsammans med dig! Känner du igen dig i vår värdegrund och vision vill vi att du blir en del av oss, för tillsammans med dig kan vi åstadkomma utveckling!

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Tillträde datum snarast enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-12-29

Sista ansökningsdag:

2021-01-17

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef, Kvalitet och Innovation

Camilla Gustavsson, camilla.gustavsson@norrtalje.se, 0176-71216

Facklig företrädare för Vision

Sanna Seilonen, 0176-717 37

Facklig företrädare för Akademikerförbundet SSR

Anna-Kari Andersson, 0176-714 17

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Stockholms Läns Landstings hemsidor: Norrtälje kommuns hemsida Sll's hemsida Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten