Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Statistiker till Barn- och utbildningskontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Statistiker till Barn- och utbildningskontoret

 

Om tjänsten

 Tjänsten som statistiker är en ny befattning i vår verksamhet. Du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma tjänsten tillsammans med kollegorna i enheten för Resultat och Analys. I den gruppen kommer du att ha en central roll för att stödja alla verksamheter som är knutna till barn-och utbildningskontoret.

 

Arbetsbeskrivning

 Du kommer att arbeta i ett team som har en strategisk, samordnande och stödjande roll och som ansvarar för att ta fram statistik och analysera verksamheternas resultat främst utifrån det systematiska kvalitetsarbetet. Ditt ansvarsområde kommer att vara att ta fram statistik, presentationsmodeller samt ansvara för kommunikationen inom den egna enheten samt alla verksamheter knutna till förvaltningen. Arbetsuppgifterna är både av strategisk- och operativ karaktär. I uppdraget ingår också att analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser som stödjer skolans författningar och utveckla verksamhetens kommunikativa förmåga. Du kommer också att ansvara för förvaltningens digitala enkäter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med kollegor på enheten och i dialog med interna och externa kontakter.

 

Kvalifikationer

 Kvalifikationer • Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Statistik och analys, Medie- och kommunikationsvetenskap med statistikinriktning eller Fil. kand. examen där statistik ingår. • Goda kunskaper i statistiska metoder och stor erfarenhet av digitala enkätundersökningar. • En väl utvecklad förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser. • En mycket god skriftlig förmåga och vana att bearbeta texter och erfarenhet av att arbeta med webbpublicering. Som person är du initiativrik, strukturerad och resultatinriktad. Du trivs med såväl operativt som strategiskt arbete. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att skapa goda relationer. Det är meriterande om du har arbetat inom utbildningssektorn samt i kommunala eller statliga organisationer.

 

Om arbetsplatsen

 Enheten för Resultat-och Analys på Barn-och utbildningskontoret i Norrtälje kommun söker en erfaren statistiker med intresse för kommunikation. Enheten är nybildad och ansvarar för att säkerställa att det systematiska kvalitetsarbetet inom förskola och skola bedrivs effektivt och verkar för en ökad kvalitet. Enheten utgör en central stödfunktion för barn-och utbildningsförvaltningens två nämnder, barn-och utbildningskontoret samt för kommunens alla förskolor- och skolor.

 

Tillträde 2020-01-07

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-21

Sista ansökningsdag:

2019-12-19

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Statistiker

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Kvalitetsutvecklare

Ulla Wredle, ulla.wredle@norrtalje.se, 0176-71696

Vision

Anneli Blomberg, annli.blomberg@norrtalje.se, 0176-71190

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten