Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Specialpedagog till Svanberga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Specialpedagog till Svanberga

 

Om tjänsten

Möjlighet att ingå i ett elevhälsoteam där flera professioner ingår. Möjlighet till egen utveckling och kompetensutveckling. Kollegialt lärande. Ett varierande arbete som sträcker sig från förskoleklass upp till årskurs nio.

 

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog kommer du att ingå i vårt elevhälsoteam (skolsköterska, kurator, skolledare och ytterligare en specialpedagog), stödja lärare kring åtgärdsprogram och anpassningar m.m. Skickliggöra skolledarna så att de fattar rätt beslut.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du har goda kunskaper inom IKT, ser samtalet som ett viktigt redskap i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser och förstår vinsterna av samarbete. Du har goda kunskaper kring barn med egna svårigheter (t.ex. inom NPF) Behörighet krävs.

 

Om arbetsplatsen

Svanbergaenheten är belägen en mil norr om Norrtälje. Här går idag 390 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Hit finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Skolan ligger naturskönt vid sjön Erkens strand. Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat för våra elever där ett starkt ledarskap i klassrummet råder, tydlighet i allt. En viktig framgångsfaktor i vår verksamhet är det kollegiala lärandet. Alla lärare på skolan är Apple Teachers.

 

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-02-07

Sista ansökningsdag:

2019-02-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Specialpedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Birt Rektor

Måns Nilsson, mans.nilsson@norrtalje.se, 0703167776

Administratör

Anna Berggren, anna.berggren@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant för Lärarnas Riksförbund

Per Karlsson, per.karlsson@norrtalje.se, 0176-71494

Facklig kontaktperson för Lärarförbundet

Hans Svedmalm, hans.svedmalm@norrtalje.se, 0176-270063

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten