Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Specialpedagog till Norrtälje östra förskoleområde

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Specialpedagog till Norrtälje östra förskoleområde

 

Om tjänsten

Vi söker en specialpedagog till Norrtälje östra förskoleområde som kommer att arbeta nära personalen på alla avdelningar med att bland annat handledning och npf-säkra förskolornas lärmiljöer. Arbetet är i projektform under ett år med stöd från spsm i form av SIS-medel.

 

Arbetsbeskrivning

Norrtälje kommun genomför en satsning för att npf-säkra alla förskolor och skolor vilket bla innebär att alla arbetslag på förskolorna genomför en utbildning via spsm. Uppdraget blir även att implementera och följa upp de arbetssätt och verktyg som vi får via utbildningen.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

 

Kvalifikationer

Lärarlegitimaion med behörighet som specialpedagog. Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och är van att arbeta med olika arbetslag. Erfarenhet av handledning och coachning samt arbete i förskolan är meriterande

 

Om arbetsplatsen

Norrtälje östra förskole område i Norrtälje består av tre kommunala förskolor. Parkens förskola och Solbacka förskola är belägna i Norrtälje stad och Rådmansö förskola är beläget på Rådmansö, ca 1,2 mil utanför stadskärnan. Samtliga av områdets förskolor ligger i natursköna omgivningar med skog i sin närmiljö.

 

Tillträde januari 2019. Tjänsten är tidsbegränsad tom 31/12 2019 

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-12-06

Sista ansökningsdag:

2018-12-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Specialpedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förskolechef, Norrtälje östra förskoleområde

Lena Ådahl, lena.adahl@norrtalje.se, 0176 713 02

Bitr. förskolechef Norrtälje östra förskoleområde

Ylva Grandell, ylva.grandell@norrtalje.se, 0176 74179

Facklig representant för Lärarförbundet

Maria Rapp, maria.rapp@norrtalje.se, 0176-71968

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten