Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Specialpedagog till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Specialpedagog till Kvisthamraskolan

 

Om tjänsten

Att arbeta på Kvisthamraskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vi söker dig som har erfarenhet och förmåga att möta elever med respekt och höga förväntningar. Du är självständig, drivande och har en förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med vår speciallärare och vårt elevhälsoteam bestående av rektor, biträdande rektor, speciallärare, kurator och skolsköterska. Skolan har också ett trygghetsteam som du kommer att ingå i. Tillsammans med ditt arbetslag driver ni övergripande frågor som är viktiga för verksamhetens fortsatta utveckling.

 

Kvalifikationer

Krav för denna tjänst är att du har lärarexamen och specialpedagogutbildning.  Du är ambitiös och ansvarstagande, nytänkande och kreativ, samt engagerad och engagerande med stor flexibilitet. Vi vill att du som person är kreativ, har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Resultat, digitalt, kollegialt och synligt lärande finns i fokus i Norrtälje, så vi vill att du ska ha en vilja att utveckla dessa sidor hos dig själv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket.

 

Om arbetsplatsen

På Kvisthamraskolan finns ett nära samarbete mellan pedagoger, elever och vårdnadshavare. Det är ett nära samarbete mellan skola och fritids – hela skolans elever är allas elever. Det är våra elever! Undervisningen präglas av ett öppet klimat där personalen är stöttepelare för lärandet och lärandet ska vara tillgängligt för alla.
Lärarna och pedagogerna har höga förväntningar på sitt egna uppdrag. De vågar värdera, omvärdera och söka nya metoder. Med höga och rimliga förväntningar på alla elever. På Kvisthamraskolan pågår ett utvecklande värdegrundsarbete – där alla utvecklas i sin värdegrund. Vår grundsyn är en positiv elevsyn och detta genomsyrar vår skoldag. Eleverna har en stor medvetenhet kring sitt eget lärande. Anpassningar görs för olika behov där elever befinner sig på olika nivåer och möts i sina kunskaper där de befinner sig. Utveckling för alla oavsett nivå och ambition. Strukturer, systematik och metodiskt lärande präglar vår planering och vår undervisning. Hos oss ser vi alla elevers styrkor där de befinner sig och vi utmanar och stärker till lärande och utveckling.

 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-21

Sista ansökningsdag:

2019-04-21

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Specialpedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Rektor Älmsta rektorsområde

Eva Gauffin, eva.gauffin@norrtalje.se, 0702094274

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten