Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Specialpedagog till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Specialpedagog till Hallsta skola

 

Om tjänsten

Vill du vara med och göra skillnad? Som specialpedagog på Hallsta skola brinner du för att utveckla och utvecklas. Du motiveras av och ansvarar för att undervisa elever med särskilda svårigheter för skolarbetet. Att hitta metoder och alternativa sätt att komma över barriärer för elevers lärande är en utmaning du gärna tar dig an. Du undervisar elever enskilt eller i grupp och kan ibland utveckla skräddarsydda undervisningsprogram för elever eller grupper. Du kommer också att stötta och handleda resursassistenter som arbetar i våra Studios. Där planerar du för och arbetar med de elever som behöver stora anpassningar i sin skolgång för att lyckas med sina studier.

 

Arbetsbeskrivning

Hallsta skola behöver en utbildad, erfaren och skicklig specialpedagog, som leder arbetet med särskilda anpassningar och åtgärdsprogram, och som kommer att sitta med i skolans elevhälsoteam. Du ska i nära samarbete med skolledning arbeta med skolutvecklingsarbete inom såväl elevhälsan som med skolövergripande specialpedagogiska frågor. Du ska ha vana av att arbeta med handledning och konsultation, du ska ha goda ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Som specialpedagog arbetar du med att stötta arbetet att individanpassa uppgifter, finnas som stöd mot klass eller ha egen undervisning med en mindre grupp elever.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är en behörig och väl erfaren specialpedagog. Du har en stark kommunikativ förmåga, arbetar strukturerat och besitter goda ledaregenskaper. Du är också bra på att handleda pedagoger/arbetslag i pedagogiska frågor samt kan fungera som en kvalificerad samtalspartner för enskilda pedagoger och resursassistenter. 
Du följer upp, utvärderar och stödjer utvecklingen av skolans lärandemiljöer för att vi verkligen kan och jobbar med tillgängligt lärande för alla. 

 

Om arbetsplatsen

Vill du jobba på en skola med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan vara med och påverka och driva utvecklingen av skolan? Då är Hallsta skola något för dig! Hallsta skola är en F-9 skola med ca 400 elever med tillhörande fritidsverksamhet i samhället Hallstavik. Digitala verktyg är en viktig del av undervisningen. Vi använder iPad från åk1 till åk9. Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av sin livslånga kunskapsresa. Till och från Hallstavik finns det möjlighet att pendla med buss från Norrtälje och Uppsala. Välkommen till oss på Hallsta skola!

 

Tillträde 2019-01-07

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2018-11-27

Sista ansökningsdag:

2018-12-27

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Specialpedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Magdalena Stare, magdalena.stare@norrtalje.se, 0175-25660

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Eva Blomberg, 0175-25644

Facklig representant, Lärarförbundet

Ulrika Blomberg, 0175-25661

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Globalt livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Se gärna till och skapa/uppdatera din egna profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka tjänster hos oss.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida

Sök tjänsten