Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Speciallärare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Speciallärare

 

Om tjänsten

Om du vill arbeta på en skola där nyfikenhet och engagemang är drivkraften framåt? då skulle du passa hos oss på Långsjöskolan. Vi är en väl fungerande skola där viljan att skapa det bästa för eleverna syns. Vi erbjuder dig en spännande och viktig roll i vår verksamhet där du ingår i ett aktivt och kreativt elevhälsoteam.

 

Arbetsbeskrivning

 I din roll som speciallärare kommer du att vara den övriga personalen på skolan behjälplig vid kartläggningar och åtgärdsprogram. Det ingår i din roll att utarbeta förslag och material till åtgärder samt arbeta med elever på individnivå men också i grupp. Arbetet kräver en förmåga att arbeta både självständigt och i samarbetsforum med lärare och de olika professionerna i elevhälsoteamet. Vidare kommer du även att delta i skolans elevhälsoarbete. Ett visst mått av handledande funktion ingår också i rollen.

 

Kvalifikationer

 Vi vill att du är legitimerad grundskollärare med en speciallärar- examen. Kompetens inom språk-, skriv- och läsutveckling ser vi som meriterande. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift samt att du har kunskaper i engelska. Du har en förmåga att se och utveckla pedagogiska framgångsstrategier i undervisningen som du sedan kommunicerar på ett tydligt sätt till dina kollegor. Du kan ge elever ledning och stimulans i deras lärande och personliga utveckling. För att lyckas i din roll så ser vi att en av dina styrkor är att samarbeta, med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare. 

 

Om arbetsplatsen

 Långsjöskolan är indelad i arbetslag och årskursteam som leds av teamledare. För närvarande är skolan en F-9 skola med dryga 650 elever, men vid årsskiftet delas skolan till två, en f—3 skola och en 4-9 skola. På Långsjöskolan finns även en resursklass riktad mot elever i åk 7-9.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-10-08

Sista ansökningsdag:

2019-11-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Specialpedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Långsjöskolan

Annika Ireblad, annika.ireblad@norrtalje.se, 0739623720

Bitr. Rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se, 0175 73963

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Lärarförbundet

Maria Wahlqvist, maria.wahlqvist@norrtalje.se

Speciallärare

Ewa Tollbring, ewa.tollbring@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten