Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Speciallärare till Älmsta

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Speciallärare till Älmsta

 

Om tjänsten

Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre elever och tycker om att ge dem de verktyg som behövs för att dsöak kunskap och utmaningar i livet. Dt ska vara roligt att lära!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, speciallärare, som under hösten tillsammans med skolans arbetslag stödjer elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. På skolan arbetar en positiv och drivande peronalgrupp.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad speciallärare med grundskollärarbakgrund. Du är ambitiös, ansvarstagande och kreativ med god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt ledarskap och kan entiuasmera och engagera eleverna i deras lärande. Du är väl förtrogen med Lgr 11 och dess mål för undervisningen och elevernas kusnkaper, sociala och personliga utveckling. Du är van att palnera, dokumentera samt följa upp elevernas kunskapsutveckling.

 

Om arbetsplatsen

Norrsundsskolan är en enparallellig 6-9 skola belägen i Älmsta, ca tre mil norr om Norrtälje.

 

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat tom 191231 50%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-09-11

Sista ansökningsdag:

2019-09-29

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Speciallärare

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

t.f Rektor

Ingela Skalin Lundman, ingela.skalin-lundman@norrtalje.se, 0176-71448

Specialpedagog med utökat ledningsansvar

Anna-Karin Andersson, anna.andersson2@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten