Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Spanskalärare på 35% till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Spanskalärare på 35% till Grindskolan

 

Om tjänsten

Vi behöver dig utbildade lärare som vill inspirera, stimulera, ställa krav och göra det
möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat.
Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Arbetsbeskrivning

Undervisning i spanska samt övriga förekommande läraruppgifter i åk 6-9. I rollen ingår du i ett arbetslag och du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen, även mentorsskap ingår i rollen. Som lärare på skolan inspirerar och motiverar du eleverna till att nå kunskapsmålen i Spanska. Du har en förmåga att få eleverna att utvecklas som individer och att få dem att känna att skolan ger en känsla av sammanhang. Din pedagogiska förmåga är mycket god och vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv med en positiv elevsyn. På skolan arbetar vi tillsammans för ett gott samarbete med såväl vårdnadshavare, som elever och kollegor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet Spanska. Du är en trygg person som har lätt för att samarbeta med andra och kan också vara självständig i yrkesrollen. Du vill uppnå goda resultat med ditt arbete och är öppen för reflektion tillsammans med andra. Vidare ser vi även att du är en nyfiken
och intresserad person som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

 

Anställningsform

Deltid 35%. Tillsvidare anställning

Tillträde datum 210107

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-10-13

Sista ansökningsdag:

2020-11-13

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Erin Gustafsson, erin.gustafsson@norrtalje.se, 017671415

Facklig representant, LR

Stellan Armandsson, stellan.armandsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten