Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sommarvikarier till KSON

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

Sommarvikarier till KSON

 

Om tjänsten

Avdelningen service och omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning består av biståndshandläggare uppdelade i team. Nu söker vi sommarvikarier, socionomer eller socionomstudenter, som kan variera mellan handläggning och andra administrativa uppgifter som man blir tilldelad.

Möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och distansarbete en dag/vecka finns. Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! De grundläggande arbetsuppgifterna är biståndshandläggning och utredning enligt socialtjänstlagen med inriktning mot äldre och personer med funktionsnedsättning. Biståndshandläggaren hos oss kan fokusera på utredningsarbetet och mötet med individen eftersom mottagningsenheten tar emot biståndshandläggarnas inkommande telefonsamtal och ger administrativt stöd i form handläggning av vissa serviceinsatser, turbundna resor och tillfällig vistelse m.m.

 

Arbetsbeskrivning

Handläggning och behjälplig ordinarie handläggare med att bereda ärenden.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller som snart är klar med din socionomutbildning. Du ska kunna växla mellan självständigt arbete och arbete i team. En viktig egenskap är att kunna uttrycka sig väl både i tal och skrift, du ska kunna anpassa den egna kommunikationen efter behoven hos invånaren och du har en god känsla för service. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort lägst kategori B krävs.

 

Om arbetsplatsen

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm.

Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och här arbetar cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB.

 

Anställningsform

Heltid, tidsbegränsad anställning

Tillträde enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-03-24

Sista ansökningsdag:

2021-04-24

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Sommarjobb

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Ganimete Kalludra, ganimete.kalludra@norrtalje.se, 017674633

Facklig företrädare Vision

Ann-marie Mattsson, ann-marie.mattsson@norrtalje.se, 0176-746 74

Facklig företrädare SSR

Anna-Kari Andersson, anna-kari.andersson@norrtalje.se, 0739623584

Övrigt Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje hittar du på Norrtälje kommuns och Region Stockholms hemsidor:
Norrtälje kommuns hemsida
Region Stockholms hemsida
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten