Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Socionom till Nätverksteamet för barn och unga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Socionom till Nätverksteamet för barn och unga

 

Om tjänsten

Vill du arbeta med socialt arbete? På riktigt!

I Norrtälje kommun vill vi att de som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på de människor som är i behov av vårt stöd. Här ska vår värdegrund "Invånaren först, allas lika värde, höga förväntningar" vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete. I dag erbjuder vi våra anställda möjlighet till distansarbete, närhet till chefen, systematiskt kvalitetsarbete som du och dina kollegor deltar i, friskvårdsbidrag och 35 timmars arbetsvecka. En av våra medarbetare i nätverksteamet kommer att gå i pension och därför söker vi en efterträdare.

 

Arbetsbeskrivning

Du ska i din yrkesroll bedriva nätverksbaserat förändringsarbete för barn och unga. I nätverksteamet görs både utredningar och förändringsarbete med i första hand barnets privata nätverk. Teamet består av fyra medlemmar, varav två kommer från socialtjänstens myndighetssida och två från öppenvården. Målet är att nätverkets engagemang ska öka tryggheten för barnet, så att barnet ska kunna fortsätta bo med sina föräldrar.

 

Kvalifikationer

Socionomexamen och erfarenhet av socialt arbete med barn och ungdomar är ett krav. Du bör ha nätverksledarutbildning. Det är meriterande om du har utbildning i BBIC, Signs of Safety och MI. Vi söker kloka och modiga socionomer. För att du ska kunna arbeta med världens roligaste, men ibland även väldigt svåra arbete, krävs att du har en personlig mognad samt en positiv grundsyn. Du kan kombinera kompetens och förståelse för andra människor med glimten i ögat och kunna se ljuset i tunneln.

Vi uppskattar om du som person har följande förmågor:
- Du tar initiativ och ser möjligheter
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift
- Talar du fler språk och har erfarenhet från flera kulturer är det ett plus
- Du tycker, precis som vi, att detta arbete är värt att ta sig till en kall vintermorgon trots att snöflingorna yr omkring dig och sommarljuset verkar långt borta.

 

Om arbetsplatsen

I Norrtälje kommun har vi höga förväntningar på våra medarbetare och det är viktigt att både medarbetare och organisationen ständigt utvecklas. Du kommer vara anställd på öppenvården men förväntas även kunna utöva myndighetsutövning samt leda nätverksmöten. Eftersom nätverksteamet utgår från både myndighet och öppenvård kommer du att samarbeta kontinuerligt med flera enheter inom avdelningen Barn och unga. 

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-10-29

Sista ansökningsdag:

2019-11-24

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Helena Hagström, helena.hagstrom@norrtalje.se, 0176-746 20

Enhetschef

Jessica Gjertz, jessica.gjertz@norrtalje.se, 0176-71970

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten