Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Socialsekreterare till mottagningsenheten Socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Socialsekreterare till mottagningsenheten Socialkontoret

 

Om tjänsten

Vill du arbeta med socialt arbete? På riktigt. I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på de människor som är i behov av vårt stöd. Här ska vår värdegrund, - Invånaren först, Allas lika värde, Höga förväntningar - vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer, barn och ungdomar. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete! En av socialsekreterarna på mottagningen kommer att vara föräldraledig vilket innebär att vi söker en vikarie. Idag erbjuder vi våra anställda: - möjlighet till distansarbete - närhet till chefen - systematiskt kvalitétsarbete som du och dina kollegor deltar i - helt digitaliserat kvalitetsledningssystem - adminstrativt stöd - friskvårdsbidrag och 35 timmars arbetsvecka.

 

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar vi med att göra förhandsbedömningar av barn och ungdomar i åldern 0-20 år och att fatta beslut enligt SoL och LVU. Vi har en mottagningstelefon med generösa öppettider och representerar barn och ungdomsavdelningen i samverkansgrupper samt är ansiktet utåt och informerar samarbetspartners om anmälningsskyldighet och vårt arbete

 

Kvalifikationer

Socionomexamen är ett krav. Det är meriterande om du har utbildning i BBIC, Signs of Safety, MI samt att du har erfarenhet av socialt arbete med barn och ungdomar. Vi söker kloka och modiga socionomer. För att du ska kunna arbeta med världens roligaste, men ibland även väldigt svåra arbete, krävs att du har en personlig mognad samt en positiv grundsyn. Du kan kombinera kompetens och förståelse för andra människor med glimten i ögat och kunna se ljuset i tunneln. Vi uppskattar om du som person har följande förmågor: - Du tar initiativ och ser möjligheter - Du uttrycker dig väl i tal och skrift - Talar du fler språk och har erfarenhet från flera kulturer är det ett plus - Du tycker, precis som vi, att detta arbetet är värt att ta sig till en kall vintermorgon trots att snöflingorna yr omkring dig och sommarljuset verkar långt borta. 

 

Om arbetsplatsen

 I Norrtälje kommun har vi höga förväntningar på våra medarbetare och det är viktigt att både medarbetare och organisationen ständigt utvecklas. På mottagningsenheten arbetar sju socialsekreterare och en enhetschef. Vi samarbetar ofta med utredningsenheterna.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2019-09-06

Sista ansökningsdag:

2019-10-06

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Jessica Gjertz, jessica.gjertz@norrtalje.se, 0176-71970

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten