Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Socialsekreterare till försörjningsstöd

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Socialsekreterare till försörjningsstöd

 

Om tjänsten

Vill du jobba i en verksamhet som erbjuder

* regelbunden handlednig

* 35 timmars arbetsvecka

* möjlighet till distansarbete

* automatiserade beslutsprocesser

* mycket trevligt arbetsmiljö med högt i tak

* mentorer för nyanställda

 

Arbetsbeskrivning

Anställningen är placerad i avdelningens utredningsgrupp som arbetar med mottagning, nybesök och utredning av rätten till ekonomiskt bistånd. Fokus ligger på beslutsfattande, dokumentation, rättssäkerhet och effektivitet. Handläggning av ärenden sköts i sin helhet med automatiserade beslutsprocesser. Klientkontakter med varierande uppdrag ingår i tjänsten. Administrativt stöd ges i form av registrering av ansökan, expediering av beslut samt akthantering. 

 

Kvalifikationer

Socionomutbildning krävs, samt erfarenhet och kunskap om arbete med försörjningsstöd och intresse för automatisering. Det är mycket viktigt att du har förmåga att möta människor i svåra situationer och att du har en tro på individens egen förmåga till utveckling och förändring. Du behöver ha lätt att samverka samt skapa och underhålla kontakter. Du ska vara bra på att utrycka dig i skrift då en stor del av arbetet handlar om dokumentation. Du måste vara kunnig i hur samhället är uppbyggt och organiserat.

Stort vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. 

 

Tillträde 1 juni 2020

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2020-05-07

Sista ansökningsdag:

2020-06-06

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef försörjningsstöd

Silvija Mujakovic, silvija.mujakovic@norrtalje.se, 0176-71170

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten