Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Socialsekreterare till Försörjningsstöd Socialförvaltningen Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Socialsekreterare till Försörjningsstöd Socialförvaltningen Norrtälje kommun

Om tjänsten

Vi är bland de ledande i Sverige i frågan om digitala lösningar inom försörjningsstöd. Genom automatiserat beslutsfattande kan vi fokusera på socialt arbete på riktigt och ägna tid åt klienter. Vårt mål är att vara "Sveriges bästa och mest digitaliserade socialtjänst".

Arbetsbeskrivning

Du ska främst arbeta med att i samråd med klienter utforma handlingsplaner med målet att uppnå självförsörjning, samt aktivt stödja klienten i hans/hennes planering genom regelbundna uppföljningar. Du ska sköta dokumentation i ärendet. Vid behov kan även arbete med myndighetsutövning förekomma.

Kvalifikationer

Socionomutbildning och erfarenhet av försörjningsstöd samt god kännedom om olika samhällsfunktioner och socialförsäkringssystem. Du ska ha lätt att samverka både internt och externt, skapa kontakt och underhålla relationer. Du känner engagemang och ser möjligheter när det gäller socialt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Försörjningsstöd och integrationsenheten har 32 medarbetare som ansvarar för handläggning av försörjningsstöd, socialt arbete, budget- och skuldrådgivning och dödsboutredningar.

 

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-03-25

Sista ansökningsdag:

2019-04-27

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef försörjningsstöd

Silvija Mujakovic, silvija.mujakovic@norrtalje.se

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten