Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Socialsekreterare till enheten förändring och integration

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Socialsekreterare till enheten förändring och integration

 

Om tjänsten

Nu söker enheten Förändring och integration två socialsekreterare! Den här tjänsten vänder sig till dig som vill arbeta med socialt arbete! I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på människor som är i behov av vårt stöd. Norrtälje kommuns värdegrund Invånaren först, Allas lika värde och Höga förväntningar är den grund som vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra invåndare. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer ingå i ett team som arbetar med förändringsarbete. Inom enheten för förändring och integration innebär det att arbeta motiverande mot självförsörjning. Genom kartläggning av den enskildes behov ska du kunna matcha lämpliga insatser. Du upprättar en individuell planering tillsammans med den enskilde med målsättningen att den enskilde ska hitta tillbaka till ett socialt och självständigt liv. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom andra enheter samt med externa samverkanspartners för att utforma stödet för den enskilde på bästa sätt. 

 

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du har en socionomexamen. Meriterande är erfarenhet och kunskap om arbete med försörjningsstöd och förändringsarbete.

Vi söker dig med en hög personlig mognad, som ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete på ett strukturerat sätt som driver arbetet framåt. Du är stabil och hanterar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt. Du har en empatisk förmåga samt en god förmåga till samverkan och dialog. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och kan lätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om arbetsplatsen

På enheten förändring och integration arbetar en enhetschef, en gruppledare, sju socionomer, en integrationsadministratör och två budget- och skuldrådgivare. Vår arbetsplats ligger centralt i Norrtälje, nära till busskommunikationer.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

2 tjänster. Heltid, tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske i början av augusti.

Publicerat:

2022-06-27

Sista ansökningsdag:

2022-08-15

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Helena Carlsson, helena.carlsson@norrtalje.se, 0176-71191

Gruppledare

Kerstin Winberg, kerstin.winberg@norrtalje.se, 0176-71521

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
  Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY
 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.
 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten