Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Socialsekreterare för missbruk till Socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Socialsekreterare för missbruk till Socialkontoret

Om tjänsten

Den här tjänsten vänder sig till dig som vill arbeta med socialt arbete. På riktigt. I Norrtälje kommun vill vi att du som arbetar inom socialtjänsten ska kunna fokusera till fullo på de människor som är i behov av vårt stöd. Här ska vår värdegrund, - Invånaren först, Allas lika värde, Höga förväntningar - vara grunden vi står på för att tillsammans göra skillnad för våra familjer, barn och ungdomar. Målen formulerar vi tillsammans, för det är så vi vill bedriva socialt arbete!

Idag erbjuder vi våra anställda: 
- möjlighet till distansarbete
- närhet till chef
- systematiskt kvalitetsarbete som du och dina kollegor deltar i 
- helt digitaliserat kvalitetsledningssystem
- administrativt stöd
- delta i projekt om förkortad arbetstid om 35-timmars vecka och friskvårdsbidrag.

 

Arbetsbeskrivning

Nu när en av våra duktiga socialsekreterare på enheten för unga vuxna och vuxna slutar söker vi en ny medarbetare. Arbetet som socialsekreterare på enheten innefattar att arbeta med förhandsbedömningar, utredningar, beslut och uppföljning av insatser för målgruppen. Beslut fattas enligt SoL, LVU och LVM gällande personer från 18 år.

 

Kvalifikationer

Krav:

  • Socionomexamen
  • Erfarenhet av myndighetsutövning och beroendevård.
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • God dokumentationsförmåga
  • Då Norrtälje kommun är stor till ytan, är det av vikt att du innehar B-körkort.

 Meriterande:

  • Utbildad i ASI och MI
  • Erfarenhet av att ha arbetat med samsjuklighet och psykisk ohälsa

För att du ska kunna arbeta med världens roligaste, men ibland även väldigt svåra arbete, krävs att du har en personlig mognad samt en positiv grundsyn. Du tycker, precis som vi, att detta arbete är värt att ta sig till en kall vintermorgon trots att snöflingorna yr omkring dig och sommarljuset verkar långt borta. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet inför rekrytering av denna tjänst. Vi tror att du är flexibel och har ett stort intresse att hjälpa denna målgrupp. Då arbetsgruppen i enheten är liten, är det av vikt att vara prestigelös, ha lätt för att samarbeta och hjälpa till där det finns behov.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid. 

 

Tillträde efter överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-03-29

Sista ansökningsdag:

2021-04-29

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socialsekreterare och kuratorer

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Avdelningschef

Lena Ander, lena.ander@norrtalje.se, 0176-71509

Facklig representant SSR

Anton Hansson, anton.hansson@norrtalje.se, 0176-71378

Om Norrtälje kommun


Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/organisation-och-styrning/var-vision/
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten