Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Socialpedagog/Specialllärare till Skebo

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Socialpedagog/Specialllärare till Skebo

 

Om tjänsten

Denna tjänst innebär arbete med elever i en liten skola i dagsläget 29 elever där undervisningen sker i åldersblandade grupper, F-3 och 4-6. Arbetet kommer att förläggas i största del i 4-6 gruppen.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med tre pedagoger som ansvarar för undervisningen av alla skolans elever. Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera på att anpassa och stödja kunskapsutvecklingen för elever i behov av särskilt stöd och samarbeta i arbetslaget kring dessa elever. Viss tid kan arbete i fritidshem förekomma.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socialpedagog eller speciallärare. Vi önskar att du har stort intresse och erfarenhet av arbete med elever som behöver extra stöd och anpassningar för att lyckas med sin skolgång. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du behöver vara flexibel, ha stor samarbetsförmåga och ser möjligheter framför hinder.

 

Om arbetsplatsen

Skebo skola ligger nära naturen i ett gammalt brukssamhälle från 1400-talet. Skolan inryms i en vacker äldre byggnad med funktionella och trevliga skollokaler. Skolan har i dagsläget 29 elever från F-6 och ingår i Hallsta rektorsområde tillsammans med Gottsta och Hallsta skola.

 

Tillträde 190107.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-11-26

Sista ansökningsdag:

2019-12-15

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Speciallärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

biträdadne rektor

Karin Dyvik, karin.dyvik@norrtalje.se

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se

Facklig företrädare för Kommunal

Hanna Lindkvist, hanna.lindkvist@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten