Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Slöjdlärare Trä och metall

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Slöjdlärare Trä och metall

Om tjänsterna

Lockas du också av att arbeta med barns kreativitet och utveckling? Vill du vara med och bidra med kunskap och skapa förutsättningar för barns skapande? Passar det dig att jobba alla timmar i veckan eller önskar du jobba lite mindre än så?

Vi erbjuder nu två olika möjligheter för dig som är utbildad lärare inom trä- och metallslöjd och drivs av att använda din kompetens för att skapa kreativitet och engagemang för nytt lärande hos dina elever.
 

Arbetsbeskrivningar

Den ena tjänsten är på 80% som är fördelade på 4 dagar/vecka. Du kommer att arbeta på 4 olika skolor och innefattar undervisning i årskurserna 3-6.

I tjänsten ingår att ansvara för skolornas slöjdsalar, inköp av slöjdmaterial samt samarbete med lärare, både inom ämnet slöjd, men även andra ämnen.

Den andra tjänsten är på 100% och är förlagd till Långsjöskolan som är en skola för elever i mellan- och högstadiet.

Som slöjdlärare på heltid har du ett övergripande ansvar för undervisningen i trä- och metallslöjd i alla årskurser på skolan och ansvarar för inköp och salsvård. Därtill innefattar tjänsten mentorskap samt ingå i teamet för högstadiet. Undervisning i mindre grupper och av skolans resursklass i åk 7-9 ingår varför det är en stor fördel om du har erfarenheter av att undervisa elever som behöver extra mycket vägledning och stöd för att kunna utvecklas.

 

Kvalifikationer

Vi söker två behöriga och legitimerade trä- & metallslöjdslärare med ett starkt engagemang för att stötta eleverna i deras lärande framåt. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus.

Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer. Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande.

Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande.

Vi är viktiga och vi gör skillnad. Välkommen till våra skolor och vårt viktiga uppdrag!

 

Anställningsform

Deltid/heltid. Fast anställning

Tillträde datum

Augusti 2022

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-05-02

Sista ansökningsdag:

2022-05-20

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. rektor Långsjöskolan

Johan Eskhult, johan.eskhult@norrtalje.se, 0175-73960

Lärarnas Riksförbund

Fredrik Jakobsson, fredrik.jakobsson@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten