Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Slöjdlärare till Gottsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Slöjdlärare till Gottsta skola

 

Om tjänsten

 Med denna tjänst får du möjlighet till att integrera båda slöjdarterna, och till att bli en del av vårt goda samarbete mellan personal och kring ämnen. Du får tillgång till en handledare i arbetslaget som nyanställd och hela lärargruppen har gemensam kompetensutveckling med fokus på det kollegiala lärandet. Vi har ett starkt elevhälsoteam som är tillgängligt och använder digitala verktyg som stöd för lärandet. Vårt fokus är elevnära och vi jobbar för att varje elev ska lyckas.

 

Arbetsbeskrivning

 Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd samt textilslöjd åk 3-6. Du förväntas skapa goda relationer till elever, ha kontakt med vårdnadshavare och kollegor, arbeta med övergripande arbetsuppgifter (som rastvakt mm) och arbeta med ämnesutveckling.

 

Kvalifikationer

 Du har lärarlegitimation i slöjd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning och elever med olika typer av behov samt erfarenhet av undervisning på mellanstadiet. Vi ser också gärna att du har körkort.

 

Om arbetsplatsen

 På Gottsta skola har vi nära till natur och inspiration för undervisning. Gottsta skola är en F-6 skola med ca. 180 elever. På skolan finns även 3 fritidsavdelningar. Gottsta skola ingår i ett större rektorsområde som även innefattar Hallsta skola och Skebo skola.

 

Tillträde 190814, tjänsten är på deltid 60 %

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-14

Sista ansökningsdag:

2019-05-28

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Rektor

Inger Langetz, inger.langetz@norrtalje.se, 070-2320272

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant, Lärarförbundet

Monica Mineur Hedin, monica.mineur-hedin@norrtalje.se

Lärarförbundet

Jeanette Thögesen- Mattsson, jeanette.thogesen-mattsson@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten