Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Slöjdlärare 40% med inriktning Trä och Metall till Frötuna skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Slöjdlärare 40% med inriktning Trä och Metall till Frötuna skola

 

Om tjänsten

Vill du undervisa som lärare i slöjd på en skola med naturen runt hörnet och engagerade kollegor? Vi ser fram emot att få din ansökan.

 

Arbetsbeskrivning

Som lärare på skolan planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ditt ämne. Du följer rutiner och planer som gäller på skolan och dokumenterar elevernas utveckling i kommunens digitala lärportal Unikum. Du bidrar till din egen och verksamhetens utveckling genom kollegialt utbyte och samarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med behörighet att undervisa i ämnet slöjd. Det är meriterande om du även är behörig lärare i andra ämnen. Till den här tjänsten söker vi dig som under två dagar/vecka, måndagar och onsdagar brinner för ditt ämne och ger elever en god utbildning enligt Läroplanens kursmål. Du kommer i första hand bedriva undervisning för elever i årskurserna 3-6. Som person ser vi att du är kreativ, lösningsorienterad och engagerad.

 

Arbetsplatsen

Frötuna är en F-6 skola med drygt 200 elever. Skolan ligger vackert belägen direkt utanför stadskärnan och omges därför av ett naturskönt Roslagslandskap. Vi månar starkt om att ge alla barn kunskaper och färdigheter som gör dem väl rustade för högre studier och för framtidens utmaningar. Det gör vi alla genom att arbeta med gemensam värdegrund och att alla som arbetar på Frötuna har elevens bästa i fokus.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Publicerat:

2020-06-23

Sista ansökningsdag:

2020-07-14

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Slöjdlärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Inger Lundström, inger.lundstrom@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Sök tjänsten