Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Skolsköterska till Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Skolsköterska till Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

 Skolsköterskevikariat på deltid för att stödja en skolsköterska som är delvis föräldraledig. Vi erbjuder dig som nyanställd en introduktion i arbetet samt det stöd som ingår då man är kommunanställd, vilket bland annat innebär handledning och professionsträffar. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Till arbetsuppgifterna hör skolsköterskans uppdrag enligt HSL och skollagen. Du är centralt anställd av Norrtälje kommun men har din placering på skolan. Du arbetar nära dina kollegor och skolans personal för att ge eleven de bästa förutsättningarna och tillgodose behov.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig skolsköterska med vidareutbildning till distriktsköterska eller barn- och ungdom. Eftersom det är ett vikariat kan en grundutbildad leg.sjuksköterska komma ifråga. Du är framåt och social, trivs med sociala kontakter och operativt arbete i verksamheten.

 

Om arbetsplatsen

Den här tjänsten tillhör den centrala elevhälsan som ingår administrativt i barn- och utbildningskontoret. Du har din placering på någon av våra skolor i kommunen.

 

Tillträde så snart som möjligt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-08-23

Sista ansökningsdag:

2019-09-20

Typ:

Hälso- och sjukvård

Tjänst:

Barnsjuksköterska

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Helena Winberg, helena.winberg@norrtalje.se, 017671472
Alina Wemhöner, alina.wemhoner@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten