Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Serviceinriktad personal till återvinningscentraler i Norrtälje

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi finns till för våra kunder och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Serviceinriktad personal till återvinningscentraler i Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad, gillar kundkontakt och är intresserad av avfallshantering, återvinning och återbruk så kan detta vara en tjänst för dig!

Vi söker nu nya medarbetare som vill vara del av arbetsgruppen på våra återvinningscentraler. Till våra återvinningscentraler kommer hundratusentals besökare årligen för att lämna grovavfall, farligt avfall, återbruk med mera. Du kommer att arbeta med traditionella arbetsuppgifter på en återvinningscentral såsom möta och hjälpa våra kunder, mottagningskontroll, dataregistrering av företagskort, sortering/omlastning av avfall, framförande av maskiner samt städning och snöröjning av anläggningsytor.

Kunden är i fokus på våra återvinningscentraler! Du kommer att möta alla sorters människor som du ger ett trevligt bemötande genom vägledning och goda råd. Information är ett av våra viktigaste verktyg på återvinningscentralen och våra kunder ska alltid känna sig trygga med att vi tar hand om deras återvinning på bästa möjliga sätt för miljön. För att tillmötesgå kraven från våra kunder och samarbetspartners är hög kvalité nyckeln till ett gott samarbete.

Just nu söker vi flera nya medarbetare till våra återvinningscentraler runt om i Norrtälje kommun. Tjänsterna kommer att vara placerade på våra återvinningscentraler i Görla (Norrtälje), Salmunge (Rimbo) och Häverö (Hallstavik).

Kvalifikationer

Du är en engagerad, flexibel och serviceinriktad person med stor personlig mognad som tar ansvar för dina och arbetsgruppens uppgifter. Du har förmåga att prioritera samt tycker om att ha ordning och reda på din arbetsplats. Du har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du skall ha B-körkort och datavana. Du ska ha förarbevis alternativt flerårig maskinvana gällande framförande av hjullastare och/eller materialhanterare. Erfarenhet från yrken inom service, handel och återvinning är också meriterande.

Om arbetsplatsen

Norrtälje Vatten och Avfall ansvarar för insamling och behandling av kommunalt avfall från ca 50 000 kunder, latrinavfall från ca 2 700 kunder och slamavfall från ca 30 000 enskilda avloppsanläggningar. Vi ansvarar också för planering, utveckling och

upphandling av insamlings- och behandlingstjänster samt för att ta fram avfallstaxa, lokal avfallsplan och lokala föreskrifter om avfallshantering. Insamling och borttransport av kommunalt avfall sköts av upphandlade entreprenörer, medan kommunens återvinningscentraler bemannas av vår egen personal. Totalt arbetar det omkring 120 personer på Norrtälje Vatten och Avfall, både inom VA och avfall. Avfallsavdelningen består av 30 medarbetare som arbetar både administrativt samt på våra återvinningscentraler.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Rullande schema där det igår både vardagar och vissa helger.

 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-15

Sista ansökningsdag:

2022-10-15

Typ:

Sanering och renhållning

Tjänst:

Renhållnings- och återvinningsarbetare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

Peter Dahlqvist, peter.dahlqvist@norrtalje.se, 0735582103

Facklig kontaktperson Kommunal

Hans Svenberg, hans.svenberg@nvaa.se, 0176-283339

Norrtälje Vatten och Avfall är ett aktiebolag som ägs av Norrtälje kommun. Den 1 mars 2021 tog bolaget över verksamheterna från VA-avdelningen och renhållningsavdelningen på kommunen. Norrtälje Vatten och Avfall har ungefär 120 anställda. Surfa in på vår webbplats www.nvaa.se. Där kan du läsa mer om verksamheten, vad vi står för och hur du kommer i kontakt med oss. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten