Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Roslagsbostäder söker ny VD

Norrtälje kommun är Stockholms läns största kommun till ytan. Här lever människor i skärgård, på landsbygd och i stad. Vi är 62 000 invånare som bor här, men på sommarhalvåret blir vi runt 180 000 personer tillsammans med alla sommargäster och turister. Norrtälje kommun är inne i ett expansivt skede och behovet av bostäder, skolor, äldreboenden ökar. Norrtäljes kommunala fastighetsbolag, Roslagsbostäder, har en viktig uppgift att möta behoven och ge kommunens innevånare en plats att bo. I dag har Roslagsbostäder 2300 lägenheter och tar fram ytterligare detaljplaner för ca 400 fler lägenheter. Roslagsbostäder vill inte bara ge kommunens invånare en plats att bo. De vill i det här samhället skapa en plats att kalla hemma. Ett hem för allamänniskor. Ett hem att längta till.

Roslagsbostäder söker ny VD

 

Om Tjänsten

Roslagsbostäder befinner sig i en omfattande förändringsfas och söker en VD som brinner för förändringsledning. En stor fördel är om du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med övergång till en processtyrd verksamhetsledning. Att etablera nya, men framför allt implementera de processer som tagits fram, kommer bli en av de viktigaste uppgifterna. Organisationens förändringsarbete i sig ställer stora krav på en stabil ledning där av är ett dokumenterat gott ledarskap avgörande för att lyckas i rollen.

På Roslagsbostäder arbetar 45 anställda uppdelade på en Förvaltningsavdelning, Bygg och Teknikavdelning, Uthyrnings- och Serviceavdelning samt i Staben.

 

Eftersökta kvalifikationer

  • Relevant akademisk utbildning
  • Värdebaserat ledarskap
  • För att lyckas i rollen har du ett dokumenterat affärsmannaskap
  • Erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva förändring och utveckling av såväl verksamhet som organisation
  • Erfarenhet av arbete med processbaserade verksamhetssystem
  • Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift

 

Meriterande erfarenheter

  • Fastighetsekonomi
  • Upphandling entreprenader
  • Detaljplanarbete
  • Arbete i politikerstyrd organisation

 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet för denna ledande roll. Du bör ha en mycket god förmåga att hantera olika människor och har ett förtroendeingivande ledarskap. Ditt genuina engagemang och intresse för bostadsfrågan och utvecklingen i kommunen är viktigt för verksamheten och för din förmåga att kunna inspirera medarbetarna i det dagliga arbetet. Du kommer leda en motiverad och engagerad personalgrupp, du arbetar i en kommun med stark tillväxt och med en underbar natur och skärgård runt knuten.

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med SOURCE. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Perschon tel 070-813 91 57 eller Hanna Looström tel 070-937 40 16 på SOURCE. Du kan även göra en intresseanmälan via SOURCE hemsida: www.source-executive.se

Sista ansökningsdag är den 29 februari. Handlingar som inkommer till Norrtälje kommun blir allmänna handlingar.

Publicerat:

2020-02-17

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Verkställande direktörer, verkschefer m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rekyteringschef

Daniel Johansson Falk, daniel.johansson-falk@norrtalje.se, 0739623591

Roslagsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Norrtälje kommun. Vårt uppdrag är att äga, bygga och förvalta fastigheter inom Norrtälje kom¬mun, utifrån affärsmässiga principer. Vi förvaltar ca 2300 lägenheter idag och vi verkar för att behovet av hyresbostäder tillgodoses i kommunen. Mer om vårt affärsområde och vår strategi En hållbar affär kan läsas i vår affärsplan 2019-2022: https://www.roslagsbostader.se/om-oss/affarsplan/

Sök tjänsten