Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Roslagens kulturskola söker en danspedagog

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Roslagens kulturskola söker en danspedagog

 

Om tjänsten

Roslagens kulturskola söker en danspedagog, som aktivt ska bidra till att utveckla Roslagens kulturskola och kulturlivet i Norrtälje kommun och bredda dansundervisningen såväl stilmässigt som att nå nya målgrupper.

Roslagens Kulturskola erbjuder frivillig undervisning i instrument och ensemble, rock/pop-undervisning i grupp, folkmusik, musikproduktion, dans och teater. Kulturskolans verksamhet finns i hela kommunen från Norrtälje, Hallstavik och Älmsta.

 

Arbetsbeskrivning

Kulturskolan söker nu en professionell dansare/danspedagog med bredd inom dansområdet som kan undervisa i många olika stilar. Målgrupp för undervisningen är barn från 5 års ålder upp till vuxna. Undervisningen sker i grupp. Dansverksamheten ingår i inriktningen scenskolan som omfattar våra ämnen konst och teater.

 

Kvalifikationer

Din bakgrund:

  • Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning är meriterande
  • Professionell nivå inom dans
  • Erfarenhet av att undervisa i grupp
  • Erfarenhet av att leda och ansvara för projekt
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med yngre barn och om du har körkort.

 

För att trivas i uppdraget bör du gilla att undervisa elever i olika åldrar, där glädje och nyfikenhetsskapande pedagogik är framträdande. Du skall kunna möta det enskilda barnets behov och intresse samtidigt som du leder och utvecklar hela gruppen.

Som person är du självgående och engagerad. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du är utåtriktad och har stor social kompetens. Du trivs med ordning och reda, planerar ditt arbete och arbetar målinriktat med att slutföra uppgiften. I bemötandet av andra är du vänlig men känner dig ändå bekväm med att agera rådgivande och uttrycka åsikter utifrån din kompetens.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

 

Om arbetsplatsen

Totalt består avdelningen av 25 medarbetare, varav huvuddelen arbetar deltid. Våra medarbetare uppskattar särskilt den gedigna ensembleverksamheten med t ex blåsorkestrar, stråkorkestrar, olika sessiongrupper och de flertaliga kompetensutvecklingsprojekten för personalen och våra internationella samarbeten genom ERASMUS.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning på deltid 60%.

 

Tillträde 9 augusti 2022

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. I urvalsarbetet ingår förutom intervjuer, även dansprov och undervisningsprov.

Publicerat:

2022-05-12

Sista ansökningsdag:

2022-06-06

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Danspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

John Michael Långs, John.Michael.Langs@norrtalje.se, 073-9623863

Lärarförbundet

Ester Årman, ester.arman@norrtalje.se

Lärarnas Riksförbund

Mikael Nahnfeldt, mikael.nahnfeldt@norrtalje.se

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten