Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rörnätstekniker till VA-avdelningen Norrtälje kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Rörnätstekniker till VA-avdelningen Norrtälje kommun

 

Om tjänsten

Industrisamhällen omvandlas och i vår centralort Norrtälje växer nu bostäder fram på det som tidigare var industrimark. Landsbyggden befolkas mer och mer och det gör att efterfrågan på vatten och avlopp i nya områden växer. Det gör att Norrtälje kommun måste ligga i förkant när det gäller planerat underhåll av va-anläggningar. Nu söker vi rörnätstekniker som vill ha en omväxlande vardag med frihet under ansvar och vara med och genomföra framtidens utbyggnad och underhåll av ledningsnät.

 

Arbetsbeskrivning

Som rörnätstekniker arbetar du med drift- och underhållsarbeten på kommunens va-ledningsnät. Utmaningar du ställs inför kan vara läckor på vatten- eller spillvattenledningar, avloppsstopp, trasiga ventiler, fel på självfallsledningar m.m.

Du arbetar oftast i arbetslag om 2 personer men ensamarbete och arbete med fler förekommer också.

Beredskapstjänstgöring ca 8-11 veckor per år ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Relevant teknisk yrkesutbildning exempelvis inom bygg- och anläggningsområdet och några års erfarenhet inom va-anläggning. Är du diplomerad rörläggare är detta meriterande.

Utbildningar och erfarenhet inom exempelvis hantering av diverse handverktyg, entreprenadmaskiner svetsning av plaströr är meriterande.

Körkort behörighet B är ett krav och körkort BE, C och CE är meriterande.

Allmän vana att hantera datorer är ett krav.

Vi söker en person som är flexibel och självständig. Du trivs med att arbeta både i grupp och på egen hand. Du har god samarbetsförmåga och har en känsla för kvalitet. Arbete med att aktivt förbättra arbetsmiljön är naturligt för dig.

Då du i ditt dagliga arbete möter allmänheten och kommuninevånare är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad. Du som rörnätstekniker är va-avdelningens ansikte utåt.

Arbetet sker utomhus i alla väder och kan ibland vara fysikt krävande.

 

Om arbetsplatsen

På VA-avdelningen sätter vi arbetsmiljö och kvalitet i fokus. Vi lägger vikt vid att medarbetare ska kunna ha en god balans mellan arbetsliv och privatliv. Som anställd hos hos har du goda möjligheter till komptensutveckling. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

 

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2020-02-14

Sista ansökningsdag:

2020-03-15

Typ:

Bygg och anläggning

Tjänst:

VA- Tekniker

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Arbetsledare

Emil Sjöberg, emil.sjoberg@norrtalje.se, 0176283329

Fackligt representant Kommunal

Hans Svenberg, hans.svenberg@norrtalje.se, 0176283339

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten