Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rörnätstekniker till ledningsnät - VA

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi finns till för våra kunder och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Rörnätstekniker till ledningsnät - VA

Om tjänsten

Nu söker vi rörnätstekniker som vill ha en omväxlande vardag med frihet under ansvar och vara med och genomföra framtidens utbyggnad och underhåll av ledningsnät.

Arbetsbeskrivning

Som rörnätstekniker arbetar du med drift- och underhållsarbeten på kommunens va-ledningsnät. Utmaningar du ställs inför kan vara läckor på vatten- eller spillvattenledningar, avloppsstopp, trasiga ventiler, fel på självfallsledningar m.m.

Du arbetar oftast i arbetslag om 2 personer men ensamarbete och arbete med fler förekommer också.

Kvalifikationer

Utbildning/erfarenhet exempelvis inom bygg- och anläggningsområdet och några års erfarenhet inom va-anläggning. Är du diplomerad rörläggare är detta meriterande.

Utbildningar och erfarenhet inom exempelvis hantering av diverse handverktyg, entreprenadmaskiner svetsning av plaströr är meriterande.

Körkort behörighet B är ett krav och körkort BE, C och CE är meriterande.

Allmän vana att hantera datorer är ett krav.

Vi söker en person som är flexibel och självständig med ödmjukhet som främsta egenskap. Du trivs med att arbeta både i grupp och på egen hand. Du har god samarbetsförmåga och har en känsla för kvalitet. Arbete med att aktivt förbättra arbetsmiljön är naturligt för dig.

Då du i ditt dagliga arbete möter allmänheten och kommuninnevånare är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad. Du som rörnätstekniker är VA-avdelningens ansikte utåt.

Arbetet sker utomhus i alla väder och kan ibland vara fysiskt krävande.

Om arbetsplatsen

På VA-avdelningen sätter vi arbetsmiljö och kvalitet i fokus. Vi söker nu dig som verkligen kan bidra till våran goa familjekänsla och trivsamma arbetsplats.

På VA-avdelningen arbetar idag ca. 80 engagerade medarbetare varav drygt 45 av dessa med drift och underhåll.

Vill du veta mer om tjänsten var då inte rädd att slå en signal till mig på 0176-281169, hoppas vi hörs/ Ronny Lyzell

  

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid tillsvidare.

Beredskap kan ingå.

Månadslön. Individuell lönesättning

Tillträde datum 

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.  

 

Publicerat:

2022-05-17

Sista ansökningsdag:

2022-06-03

Typ:

Bygg och anläggning

Tjänst:

VA- Tekniker

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Driftchef

Ronny Lyzell, ronny.lyzell@nvaa.se, 0176-71169

Facklig representant, Kommunal

Hans Svenberg, hans.svenberg@nvaa.se, 0176 283339

Norrtälje Vatten och Avfall är ett aktiebolag som ägs av Norrtälje kommun. Den 1 mars 2021 tog bolaget över verksamheterna från VA-avdelningen och renhållningsavdelningen på kommunen. Norrtälje Vatten och Avfall har ungefär 120 anställda. Surfa in på vår webbplats www.nvaa.se. Där kan du läsa mer om verksamheten, vad vi står för och hur du kommer i kontakt med oss. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten