Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Resurspedagog Edsbro skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Resurspedagog Edsbro skola

 

Om tjänsten

Välkommen att arbeta med oss på Edsbro skola och som klassresurs tillsammans med ansvariga lärare i årskurs 4-6. I tjänsten arbetar du nära ansvarig pedagog och stöttar både enskilda elever och grupper av elever. Du arbetar för att skapa trygghet och arbetsro för en fungerande arbetsmiljö. Du stödjer lärare i adminstrativa arbeten efter och under skoldagens slut.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en klassresurs som kommer att arbeta både mot grupp och enskilda elever. I ditt uppdrag arbetar du dels för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv på både inlärning och utveckling. Du arbetar i nära samarbete med ansvarig lärare i gruppen. I uppdraget kan ingå att undervisa i grupp när ordinarie lärare arbetar med enskilda elever. Du stödjer lärare i praktiska arbeten, socialt stöd till elever och fungerar som rastvärd utifrån bestämt schema.

 Kvalifikationer

Din sociala kompetens är en oerhört viktig förmåga och innebär att du har en god förmåga till kommunikation, samarbete, konflikthantering och empati. Du har en positiv människosyn och är lojal och ansvarstagande. Din förmåga att bygga goda relationer till andra är en avgörande förmåga.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta inom skolans område med elever enskilt och i grupp. 

Du är lösningsfokuserad och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

 

Om arbetsplatsen

Edsbro skola ligger med naturen runt hörnet i lilla samhället Edsbro 30minuter utanför Norrtälje. På skolan har vi idag ca 55 elever åk f- 6 med ett tillhörande fritidshem. På skolan har vi tre ålderblandade grupper i årskurserna f-1, 2-3 och 4-6. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som trivs att arbeta på den lilla skolan i ett litet sammanhang. Skolan ingår i ett rektorsområde tillsammans med Skebo ochh Gottsta skolor och leds av rektor och biträdande rektor. Skolorna har ett gemensamt elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska, specialpedagog och skolpsykolog.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid 85% tidsbegränsad anställning 220809-230609

Tillträde datum 220809

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Publicerat:

2022-04-27

Sista ansökningsdag:

2022-05-27

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Elevassistent

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019
Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se

Biträdande rektor

Sandra Helmestam, sandra.helmestam@norrtalje.se, 017525699

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.
  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision
  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.
  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.
  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.
  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Sök tjänsten